reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A mozliwosc zrobienia zakupow w niedziele byla fajna, bo my z kolei pracujemy dlugo w tygodniu i zrobienie zakupow wypadalo na sobote lub niedziele. Przy tym zeby uniknac tlumow (bo oboje nie lubimy) robilismy najczesciej zakupy w niedziele od 9:00...takze bedzie komplikacja.
Sama latami pracowalam w niedziele (cale studia), wiecej wtedy zarabialam i to byl duzy plus. No nic, daje projektowi rok lub dwa i wrocimy do europejskiej normalnosci ;)

reklama
Mozesz, ale mi on noe pomagal. Skurcze nog przeszly mi po latach dopiero jak zaczelam brac magneB6. MagneB6 jest lekiem dlatego lepiej sie wchlania. Neomag to suplement diety. A oprocz tego wazne jest zeby preparat zawieral wit b6 bo tez przez to sie lepiej wchlania.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje :) bo Mam w domu prawie cale opakowanie a lekarz wspominal o magnezie bo sie zaczely skurcze nog ;/

Pewnie z 7 dni lub tydzien ;) Sama mam problem z katarem...dopoki nie goraczkuje to siedze w domu i domowe sposoby leczenia wdrazam. Licze, ze przejdzie mi do prawdziwej wiosny ;)

Jak będę tak 7 dni plackiem leżeć to się złamie chyba...

16udyx8di9hvrs5t.png

Wg mnie wszystko mogłoby być otwarte w niedzielę. Urzedy, przychodnie, przedszkola itp. Dajmy ludziom równe szanse na załatwienie spraw w dowolne dni tygodnia ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Co ja zrobiłam ....
Wstawiłam ciasto do piekarnika, galaretkę do lodówki i zaraz będę robiła krem.
Ale wyjadlam resztki ciasta z miski po cieście. Po ostatniej łyżce, przypomniałam sobie , że przeciez mogłam się zarazić salmonella, toksoplazmozą. Uważacie ,że powinnam zrobić badania jak najszybciej ?:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Co ja zrobiłam ....
Ale wyjadanie resztki ciasta z miski po cieście. Po ostatniej łyżce, przypomniałam sobie , że przeciez mogłam się zarazić salmonella, toksoplazmozą. Uważacie ,że powinnam zrobić badania jak najszybciej ?:/

Klaudia nie panikuj toxoplazmoza ma okres wylęgania Ok 10-14 dni i wtedy po tym okresie najlepiej zribic badanie i najszybciej zarazisz się surowym mięsem

16udyx8di9hvrs5t.png

Co ja zrobiłam ....
Ale wyjadlam resztki ciasta z miski po cieście. Po ostatniej łyżce, przypomniałam sobie , że przeciez mogłam się zarazić salmonella, toksoplazmozą. Uważacie ,że powinnam zrobić badania jak najszybciej ?:/
Bez paniki, są bardzo małe szanse na to, że mogłaś się czymś zarazić. A badania na toxo za 2 tyg najwcześniej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry