reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na którą masz?

A ty @kinga30?

Ja mam na 16 dopiero :/

p19u3e3kc9sb1sq0.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
14.45 trochę wcześniej

reklama
No tak, to zdecydowanie lepiej jechać, będziesz przynajmniej spokojniejsza...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Do tego chyba z nerwów też boli, od wczoraj mam takiego doła że mogę siedzieć i płakać. Mam wszystkiego dość, wszystko mnie męczy, denerwuje. Martwi mnie czy wszystko z dzieckiem w porządku. Z bratem się kłócę, nie rozumie że jestem w ciąży i jeszcze mi dokłada. A mały nie jest, bo w listopadzie 17. Jak tak dalej będzie to chyba wcześniej się wyprowadze. Łatwiej mi będzie samej niż z dodatkowym dzieckiem za sciana. Już mnie głowa boli od płaczu, nie wiem. Może takie dni ..

Do tego chyba z nerwów też boli, od wczoraj mam takiego doła że mogę siedzieć i płakać. Mam wszystkiego dość, wszystko mnie męczy, denerwuje. Martwi mnie czy wszystko z dzieckiem w porządku. Z bratem się kłócę, nie rozumie że jestem w ciąży i jeszcze mi dokłada. A mały nie jest, bo w listopadzie 17. Jak tak dalej będzie to chyba wcześniej się wyprowadze. Łatwiej mi będzie samej niż z dodatkowym dzieckiem za sciana. Już mnie głowa boli od płaczu, nie wiem. Może takie dni ..
Hormony! Też tak mialam killa dni temu. Tylko ze ja mialam depreche z powodu mojego cellulitu ktory konczy sie na kostkach i przez cycki ktore sa coraz wieksze i bardziej wiszace... Az sie boje co bedzie po porodzie. Bede zarzucac na plecy chyba[emoji53]

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Nie wiem jak sobie poradzić z checia na słodkie... Od tygodnia mam takie ciagotki ze szok. Zrobilam kokosanki w ciągu 2 dni wszystkie zjadlam. Wczoraj na wieczor cala paczka holenderskich a w ciagu dnia czekolada. Dzisiaj tez ciasto już weszlo na sniadanie... Jak tak dalej pójdzie to moze moja dupa osiągnie rozmiar king size[emoji50]

0d1ysek2tzj8m0q3.png

reklama
Hormony! Też tak mialam killa dni temu. Tylko ze ja mialam depreche z powodu mojego cellulitu ktory konczy sie na kostkach i przez cycki ktore sa coraz wieksze i bardziej wiszace... Az sie boje co bedzie po porodzie. Bede zarzucac na plecy chyba[emoji53]

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Sprzedawaj na kilogramy może ?:D ja bym z chęcią kupiła :)

Do góry