reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja dzisiaj zaliczylam mojego lekarza i szpital. Na szczescie nie musialam zostawac na obserwacji. Plamie prawdopodobnie z powodu lozyska, jest usytuowane 2 cm od ujscia. Lekarz mowi, ze trzeba to przeczekac. Maly ma sie dobrze, szyjka i szwy trzymaja.

Xlandery mi sie podoboja bardzo. Rozwazam model xcite lub xmove. Musze je obejrzec na zywo najpierw.

reklama
Mi też narobily ochoty [emoji16] mam gofrownice a mój facet ma na telefonie super przepis, który nam się zawsze sprawdza [emoji16] poczekam aż się obudzi po nocce moja śpiąca królewna i pójdę zrobić [emoji16][emoji16] mi najbardziej smakuje z dżemem truskawkowym

f2w39n7303c24ozn.png

Wróciłam ze sklepu ;) z dżemem z czarnej porzeczki ;) jakoś mnie naszło i biorę się do roboty :)

A ja dzisiaj zaliczylam mojego lekarza i szpital. Na szczescie nie musialam zostawac na obserwacji. Plamie prawdopodobnie z powodu lozyska, jest usytuowane 2 cm od ujscia. Lekarz mowi, ze trzeba to przeczekac. Maly ma sie dobrze, szyjka i szwy trzymaja.

Xlandery mi sie podoboja bardzo. Rozwazam model xcite lub xmove. Musze je obejrzec na zywo najpierw.
O kurczę dobrze, że wszystko trzyma tak jak trzeba.

O kurczę dobrze, że wszystko trzyma tak jak trzeba.
Przestraszylam sie bardzo, bo w zadnej ciazy nigdy nie plamilam. Takze wolalam zareagowac niz zignorowac. Wiecej poleze i nastepna wizyta za 12 dni. Musi byc dobrze.

Maly mi sie przekrecil dwa dni temu, kopie w bok brzucha i dzisiaj na usg faktycznie przekrecony ;) potem sie obrocil jeszcze parę razy :)

Przestraszylam sie bardzo, bo w zadnej ciazy nigdy nie plamilam. Takze wolalam zareagowac niz zignorowac. Wiecej poleze i nastepna wizyta za 12 dni. Musi byc dobrze.

Maly mi sie przekrecil dwa dni temu, kopie w bok brzucha i dzisiaj na usg faktycznie przekrecony ;) potem sie obrocil jeszcze parę razy :)
Wcale się nie dziwię, ale czytałam, że wlasnie jak łożysko nisko to można plamic. Musi byc dobrze, ja ostatnio chyba tez za dużo biegam bo mnie dzisiaj brzuch pobolewal ale to po tej akcji z wykładaniem w szafie

Ja odpoczywam naszło mnie na smothe bananowe z płatkami idę robić [emoji4]
A mały dziś kopie z prawej Str cały czas chyba tez się przekrecil

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dorotea odpoczywaj !

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry