reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Muszę tam jechać , może w kwietniu. Rozejrzeć się. I na izbie mam zapowiedzieć, że planuje tam rodzić. ? Czy gdzie ja mogę się czegoś dowiedzieć, dopytać ?
W sumie to nie wiem, ja zaczęłam rodzić to normalnie pojecham tam i tyle ,zgłosiłam się na izbę
Może zadzwoń na izbę przyjęć i dooytaj

reklama
Dziewczyny więc tak, wygląda wszystko ok [emoji2] ale mój syn nie chciał współpracować, lekarz zobaczył serduszko i kręgosłup a na resztę mam przyjść 7 marca bo w żaden sposób nie mógł go zmusić do obkręcenia się. Jak już się obudził to schował głowę w klatkę piersiową i nie było do niego dojścia [emoji2] Mam przed następnym USG zjeść coś słodkiego [emoji4] przesyłam Wam zdjęcie ślicznego kręgosłupa [emoji2] (to miała być twarz) [emoji2]
1519836087-a226f8842232360c-aaaaaa.jpeg

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Wow, ale zdjęcie wyraźne. Super ;-*

@Agatka29 tam do szpitala jedzie się przy pierwszych skurczach czy gdyby poród się jeszcze nie rozpoczął, mozna jechać parę dni wcześniej przed terminem ? Ciezko tam dojechać pod szpital ?
Kochana no jak wezmą Cię skurcze to się zgłaszasz, ale może być tak że jeszcze w ten sam dzień nie urodzisz ,ja tak miałam pojechałam że skurczami iileżałam jeszcze 3 dni na patologii ( u mnie specjalnie zatrzymywali poród )

@klaudiaa975 a z dojazdem to zależy z której strony, ja akurat mam najbliżej do tego szpitala nie muszę wjeżdżać w miasto ! Właśnie nie wiem od której strony Kielc ty będziesz przyjeżdżać

Sa dziewczyny ktore rodziły bez znieczulenia?? W moim szpitalu daja w tylko jak anestezjolog jest czyli od 8.do 15... A sie boje czy dam rade bez [emoji13] slaba jestem jesli chodzi o ból

0d1ysek2lswwmhul.png
Ja rodzilam bez dziecko 4200g. Nie bede sie rozpisywac na ten temat[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Sa dziewczyny ktore rodziły bez znieczulenia?? W moim szpitalu daja w tylko jak anestezjolog jest czyli od 8.do 15... A sie boje czy dam rade bez [emoji13] slaba jestem jesli chodzi o ból

0d1ysek2lswwmhul.png

Ja bez znieczulenia rodziła ale dlatego ze nie było anestezjologia w szpitalu akurat wtedy
Dasz radę napewno

16udyx8di9hvrs5t.png

Mi też narobily ochoty [emoji16] mam gofrownice a mój facet ma na telefonie super przepis, który nam się zawsze sprawdza [emoji16] poczekam aż się obudzi po nocce moja śpiąca królewna i pójdę zrobić [emoji16][emoji16] mi najbardziej smakuje z dżemem truskawkowym

f2w39n7303c24ozn.png
A mi z bitą śmietaną toffi i czekolada / cukierkami lub bitą śmietaną i truskawki :D to daj znać na którą mam wpaść :D

reklama
Wczoraj prawie kupiliśmy wózek [emoji28] weszliśmy do toysrus i tam X-lander x-move w promocji, nie wiem czy to była ostatnia sztuka czy co, że taka fajna cena (na stronie jest w promocji ale o kilka stówek droższy), na żywo jak nim pojeździłam to super, kolor ekstra, na żywo dużo fajniejszy niż na necie, gondolka 250zł a spacerówka 1100zł :) Aż mnie dalej kusi :p Tylko nie wiem czy adaptery do gondoli i cała reszta (torba, moskiriera itp były w cenie) Ale na prawdę śliczny.
Zobacz załącznik 840876
Zobacz załącznik 840877
Mam x-landera w takim samym kolorze tylko w środku wykończenia białe. I model starszy. (Nie pamietam nazwy, a na strychu czeka he) mam dwa w jednym.
Polecam, super wozek. Świetnie się nim jeździ.

Do góry