reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

wiem wlasnie cena spoko jak ogladalam katowice czy bielsko to od 2500 tys.
Serio? Myślałam, że tylko Warszawa taka droga[emoji23] mam nadzieję, że w tym roku cena nie będzie wyższa.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

reklama
Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć rzeczy w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...

Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć żeby w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...
Ja miałam swoje i teraz też wezmę , wszystko piore po powrocie!

Dziewczyny :) gratuluje udanych wizyt :) ja już się swojej nie mogę doczekać a dopiero idę 14.. :(
I prośba do was :) kucharz ze mnie żaden, chodź papierek na to mam ale w życiu nie robiłam gofrów... a oglądam właśnie top chefa i tak mnie naszło.... nie śmiejcie się proszę tylko pomóżcie spełnić zachciankę :sorry::sorry::sorry:

Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć żeby w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...
No pewnie, że tak! U nas ubierają tylko w szpitalne i jak dla mnie to jest super opcja. Po 1 wracam do domu i nie muszę już na dzień dobry prać, po 2 nie wożę tylu bakterii do domu. A na wyjście mąż mi przywiózł jak po mnie przyjechał.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Na stronie szpitala w którym będę rodzić jest napisane że nowordek może być ubierany w swoje ubranka, ale oddział też ma jakies swoje i wtedy trzeba wziąć tylko ubranko na wyjście. Powiedzcie mi, czy jeśli zdecyduję się wziać tylko ubranko na wypis, a w trakcie pobytu korzystac z ich ubrań to będzie zły pomysł? Staram się ograniczyć rzeczy w torbie do porodu, żeby jak najmniej zarazków zabrać potem do domu...

nie jest to glupi pomysl taki malutki dzidzius i tak zwiniety jest w ich rozek przewaznie ma tylko kafanik i pampersa i mocno owiniety w rozek zeby byl w pozycji podkurczonej jak w brzuszku ja tez korzystałam z ubran szpitalnych a jak wychodzilam mąż przywiozl ubranka ktore mu naszykowałam
teraz tez tak zrobie

Ja też miałam swoje, ale u mnie akurat trzeba było mieć swoje. Wszystko ze szpitala po powrocie pralam. Myślę, że zbrodnia nie będzie, jeśli będziesz korzystać ze szpitalnych ubranek.

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

reklama
@Jola92 @JustMe55 wlasnie sie dowiedzialam stacjonarnie nie mozna wymienic ani zwrocic tylko zamawiasz kuriera i odsyłasz
U mnie też tak jest zwrot jedynie można odesłać, chcialam kiedys coś oddac w sklepie i powiedzial mi że sklep onine jest z nimi nie powiązany, dziwne bo prawie we wszystkich sklepach można cos zwrócić jak sie zamówi onine

Do góry