reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Z Michałkiem wszystko ok 436 gram [emoji3] a ja 2 kg do przodu od początku ciazy... Tylko nie wiem jakim cudem skoro nic przez chorobe noe jadłam... No ale wazne ze dzidzia zdrowo rosnie

0d1ysek2lswwmhul.png
Super ciesze się ze wszystko ok :*

reklama
@olaaa7 cena taka po pierwsze dlatego ze dostajesz ten wozek z wystawy sklepowej. One zawsze sa tańsze. Po drugie tydzien temu byly tsrgi dziecięce i większość firm wprowadzi na dniach do sklepów nowe kolekcje.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O kuzwa dobrze że zdążyłam polknac wodę przed przeczytaniem tego posta bo chyba bym łóżka nią oplula tak się zaczęłam znów śmiać :D
Żeby każdy dziś zaczynał się takimi śmiesznym wpisami zaraz robi się weselej nie mogę przestać się uśmiechać poza wojownik i jeszcze dusi ha ha ha

3jgxskjo51j6485i.png

Bo jestem śmierdzącym leniem i nie chce mi sie czekac na zwrot pieniędzy, bo już niestety raz to z nimi przechodziłam.... Jeszcze pogadam z Ł jak wróci z pracy :)

Taaaa na zwrot w H&M też trochę czekałam, ale wymienić możesz w sklepie, więc może kup Staśkowi dobre rozmiary i tyle.. :) a cena wtedy będzie ta sama.

U mnie 5 kg na plusie :D mam 52 kg :o nigdy 50 kg nie miałam aaaaa

p19u3e3kn69xsy6d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U mnie 2 tygodnie temu na wizycie było 48.7 musze się zważyć myślę że już jest napewno 50 :D w poprzedniej ciąży dobilam do 55 kg a zaczynałam z wagą 44 teraz napewno przekrocze te 55 kg xd

reklama
Do góry