reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Z Michałkiem wszystko ok 436 gram [emoji3] a ja 2 kg do przodu od początku ciazy... Tylko nie wiem jakim cudem skoro nic przez chorobe noe jadłam... No ale wazne ze dzidzia zdrowo rosnie

0d1ysek2lswwmhul.png

reklama
@niemamco muszę mieć plan porodu ?

Ja to różnie, na początku 1kg w ciągu 3 tygodni a potem zdarzyło się nawet prawie 1kg w tydzień, nie wiem od czego to zależy.

To mam bardzo podobnie z wagą.

No właśnie aż się zdziwiłam, że on taki tani, bo na stronie spacerówka przeceniona z 2tys na 1400zł a gondola z 600zł na 430zł, nie wiem czemu w sklepie na tym wystawowym gondola tylko 250zł a spacerówka 1100zł. Strasznie mnie kusi, nie wiem co robić :p

Może schodzi z ceny bo od tego roku już idzie nowa kolekcja. Moj wózek upatrzony kosztuje 1600 a nowa kolekcja już po ponad 2000 :/ a praktycznie niczym się nie różnia.

Możecie polecić jakiś niedrogi podkład, który wygląda naturalnie a nie jak tapeta?

Maybelline. Affinitone 24golden beige. Mam go już od września/października i jeszcze się nie skończył. Ale jest super. Jak chcesz wyślę zdjęcie jak wygląda opakowanie :)

* Dziewczyny, od rana 30stron :o
Dobrze, że wchodze na bieżąco. :)

Gratuluję udanych wizyt !!!!!:****
Poznania płci !! <3
I powodzenia na kolejnych :*

Z Michałkiem wszystko ok 436 gram [emoji3] a ja 2 kg do przodu od początku ciazy... Tylko nie wiem jakim cudem skoro nic przez chorobe noe jadłam... No ale wazne ze dzidzia zdrowo rosnie

0d1ysek2lswwmhul.png
Super :) Zazdroszczę tych 2 kg :) To tyle co nic, ja to pewnie już mam przynajmniej 6 na plusie.

@niemamco muszę mieć plan porodu ?

Może schodzi z ceny bo od tego roku już idzie nowa kolekcja. Moj wózek upatrzony kosztuje 1600 a nowa kolekcja już po ponad 2000 :/ a praktycznie niczym się nie różnia.

Maybelline. Affinitone 24golden beige. Mam go już od września/października i jeszcze się nie skończył. Ale jest super. Jak chcesz wyślę zdjęcie jak wygląda opakowanie :)

* Dziewczyny, od rana 30stron :o
Dobrze, że wchodze na bieżąco. :)

Gratuluję udanych wizyt !!!!!:****
Poznania płci !! <3
I powodzenia na kolejnych :*
Dziękuję, zaraz sobie poszukam :)

0d1ysek2lswwmhul.png
Super! A kilogramy to dziecko, lozysko, piersi, zwoekszona ilosc krwi itp.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry