To mi przypomniało, że ja na porodówce zupełnie zapomniałam po co tu jestem Skupiłam się tak bardzo na sobie, że boli, że mi zle, że mam dość i nie mam siły. Dopiero na sam koniec jak przywieźli to "korytko" na dziecko ja doznałam mega olśnienia i szoku, że ja za chwilę będę mieć dziecko!!! Jak już go urodziłam to byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co się dziejeNie myśl o porodzie jak o bólu tylko o tym , że już jest po i kładą Ci malucha na piersiach to dużo przyjemniejsza myśl [emoji16] i nie wywoła u Ciebie paniki
reklama
Karla88
Fanka BB :)
No a przy kp ? Uważałas co jesz ? Bo któraś dziewczyna kiedyś pisala, że jeśli dziecku nic nie jest to mozna i kapustę jeść. Ale nie sądzę, żeby to było mądre . Tak eksperymentować na dziecku
Generalnie mit z dieta przy kp upadł można jesc wszystko w zasadzie i obserwować tylko czy coś dziecku nie spasuje
Moja przyjaciółka urodziła w czerwcu i jadła normalnie wszystko małej nic nie było i nie ma bo dalej dokarmia
Z kapusta można poczekać i akurat jej nie jesc od razu ale z reszta jedzenia można jak najbardziej wszystko
SzczęśliwaCiężarna
Ale chociaż było jej przykro tylko nie miała odwagi spojrzeć Ci w twarz a tamten powiedział, że nic się nie dało na to poradzić... Że nie jego wina... I ona 3 ciąże następne u niego prowadziła...To straszne lekarz jest po to żeby o nas zadbał tym bardziej jak to pierwsza ciąża i nie wie się jak to powinno wyglądać ja nawet nie chce patrzec na tamta ginekolog po tym wszystkim wysłała koleżankę swoją do mnie żeby mi powiedziała jak bardzo jej przykro..
Dokładnie tak będzie w 9m byłam tak wykończona ciąża, że byłam gotowa na wszystko byle to się skończyłoA ja sobie myślę, że będziemy tak wykończone ciąża , że pomyślimy sobie "no wreszcie zaraz się to skończy" [emoji16][emoji16][emoji16]
ani_anita
Im mniej paniki, tym mniejszy ból strach spina ciało i wszystko jest gorzej. Najlepiej podchodzić na luzie i przygotować się dobrze na I fazę, mieć pod ręką ulubioną muzykę, ciepły prysznic, coś, co wiesz, że pomaga, będzie mniej bolało.Panika to mi się zacznie dopiero jak poród się zacznie.. heh ale w sumie nic nie wiadomo, może mi się odwidzi i blizej porodu będę twardsza
SzczęśliwaCiężarna
Hihihi no to nieźle [emoji16][emoji16] ładnie musiało bolecTo mi przypomniało, że ja na porodówce zupełnie zapomniałam po co tu jestem Skupiłam się tak bardzo na sobie, że boli, że mi zle, że mam dość i nie mam siły. Dopiero na sam koniec jak przywieźli to "korytko" na dziecko ja doznałam mega olśnienia i szoku, że ja za chwilę będę mieć dziecko!!! Jak już go urodziłam to byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co się dzieje
Nowaja16
W życiu nie prowadziła bym ciąży u takiego lekarza mi tak w szpitalu mówili że tak się zdarza i tyle i żebym nie krzyczała bo im pacjentki strasze.. szpital tez zmieniłamAle chociaż było jej przykro tylko nie miała odwagi spojrzeć Ci w twarz a tamten powiedział, że nic się nie dało na to poradzić... Że nie jego wina... I ona 3 ciąże następne u niego prowadziła...
SzczęśliwaCiężarna
Znieczulica.... O pacjentki się martwili a Ty to co... Takie cierpienie...W życiu nie prowadziła bym ciąży u takiego lekarza mi tak w szpitalu mówili że tak się zdarza i tyle i żebym nie krzyczała bo im pacjentki strasze.. szpital tez zmieniłam
Margana
Ale my piszemy o dzieciach bez alergii. Przy problemach wiadomo, ze jest inaczej. Poza tym te problemy, jak juz sie pojawia, wynikaja raczej z alergenow, a nie smarzonych potraw.Oj życzę zebyscie nie miały problemów z karmieniem i dieta ale to wyjdzie w praktyce, ja karmiłam dwa lata i dopiero Iokolo 7 Msc zaczęłam jesc normalnie, dziecko może mieć skaze, każdy lekarz powie że trzeba nabiał odstawić i dużo jest innych rzeczy
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Nowaja16
Dokładnie tym bardziej jak dowiadujesz się ze Twoje dziecko wczoraj jeszcze żyło a dzis juz nie i nic nie możesz zrobić serce Ci rozrywa i nie dopuszczasz do siebie tej myśli.. ehZnieczulica.... O pacjentki się martwili a Ty to co... Takie cierpienie...
Podziel się: