reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No co po prostu wybrałaś lepszy dla siebie termin [emoji16][emoji16] haha taak mistrzyni wyluzowania jesteś [emoji16] najwiejsza luzaczka na forum hihihi

f2w39n7303c24ozn.png

Dokładnie buahahahaha :D nie znam drugiej tak wyluzowanej osoby buahaha

Gdzie kupujecie obrączki?
W jakimś większym salonie, czy u malutkiego jubilera?
Myśmy mieli zrobione w maleńkim zakładzie jubilerskim w Siemianowicach, indywidualnie zrobione itd, i polecamy bardzo :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
My mieliśmy kupione w aparcie łączone białe zloto z zoltym i juz drugi raz bym takich nie wybrała bo przy poszerzaniu był problem nie wiadomo było czy mi się nie rozjeździe. Na szczęście wszystko z nią dobrze, ale mam nadzieję, że juz nie brde musiała powiększać. A nie wyobrażam sobie chodzić bez obrączki mam ja zawsze☺️

Gdzie kupujecie obrączki?
W jakimś większym salonie, czy u malutkiego jubilera?
Myśmy mieli zrobione w maleńkim zakładzie jubilerskim w Siemianowicach, indywidualnie zrobione itd, i polecamy bardzo :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ooo super a gdzie dokładnie robiliście? My raczej też wybierzemy małego jubilera bo nie chcemy za dużo wydać. Niestety ten rok będzie owocny w dużo wydatków i nie możemy sobie pozwolić na szaleństwa. Póki co znalazłam jednego jubilera który ma kilka punktów na śląsku i kilka wzorów wpadło mi oko :) Chcemy żeby były cienki bo nam obojgu grubsze przeszkadzają.
obrączki.png

Załączniki

• obrączki.png
    obrączki.png
    208,2 KB · Wyświetleń: 204
Witam się z rana [emoji4]
Dzisiaj połówkowe i już świruję. Do 16:30 nie wiem co ze sobą zrobię. Do tego mały dalej jest leniwy chociaż jak go wieczorem prosiłam żeby się poruszył to łaskawie to zrobił [emoji2] niech już się okręci z powrotem tak jak był bo do lipca ja osiwieję [emoji2]
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Trzymam kciuki [emoji106]
a mały może zbiera siły na badanie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry