Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
To się nazywa chyba hipochondria
I kolejna rzecz mi wyszukalas hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się nazywa chyba hipochondria
Kardioline czy jakoś tak kupowałam w aptece nie wiem czy tak mi się udalo, że ten jest dokładny, fakt że trochę kosztował ale poprzedni niby tez a mocno zaniżał czasamiA z jakiej masz firmy ? Bo kiedyś przeglądałam ale tyle ile tych termometrow to tyle opinii zawsze lepiej coś sprawdzonego
Braknie Ci internetuChyba będę musiała zastosować się też do tego bo do lipca jeszcze trochę zostało
Dobra mam pamięć heheDokładnie tak ja mam pod sercem na pewno Synusia
Jak stara babkaTo faktycznie sprzętu masz mnóstwo [emoji16][emoji16]
Odpisałam już na dole że względu na to że tamten mi zabizal często jeszcze sprawdze drugim i ten jest okA jaki masz?
Ale magnezem to nie jest faszerowanie sięMam wrażenie, że są ciezkie mam w domu magne B6, ale nie lubię się faszerowac biorę raz w tygodniu jak brzuch twardszy
Kardioline czy jakoś tak kupowałam w aptece nie wiem czy tak mi się udalo, że ten jest dokładny, fakt że trochę kosztował ale poprzedni niby tez a mocno zaniżał czasami
Oki zapytam, ja miałam bardzo nisko dwa dni później jakoś wyżej on sam się przesuwa zależy od pozycji ,pamietam że w pierwszej ciąży też się bałam że za nisko a okazało się okiKurcze bo ja wlasnie nie pamietam jak to bylo poprzednio, ale chyba nie czulam go az tak nisko. Czyli Ty tez tak masz[emoji53] Zapytaj jutro czy to tak ma byc, ok? Bo ja w czwartek pierwszy raz wkladalam globulke po zalozeniu i zaraz go poczulam, wlasnie tak nisko. A lekarz kazal mi nie wkladac za gleboko zeby go nie zsunac, a tu nie da sie tak zeby go nie ruszyc.
Aniołek[*]8.08.2017