reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A z jakiej masz firmy ? Bo kiedyś przeglądałam ale tyle ile tych termometrow to tyle opinii zawsze lepiej coś sprawdzonego :)
Kardioline czy jakoś tak kupowałam w aptece nie wiem czy tak mi się udalo, że ten jest dokładny, fakt że trochę kosztował ale poprzedni niby tez a mocno zaniżał czasami

Dokładnie tak :D ja mam pod sercem na pewno Synusia :)
Dobra mam pamięć hehe

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Kurcze bo ja wlasnie nie pamietam jak to bylo poprzednio, ale chyba nie czulam go az tak nisko. Czyli Ty tez tak masz[emoji53] Zapytaj jutro czy to tak ma byc, ok? Bo ja w czwartek pierwszy raz wkladalam globulke po zalozeniu i zaraz go poczulam, wlasnie tak nisko. A lekarz kazal mi nie wkladac za gleboko zeby go nie zsunac, a tu nie da sie tak zeby go nie ruszyc.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Oki zapytam, ja miałam bardzo nisko dwa dni później jakoś wyżej on sam się przesuwa zależy od pozycji ,pamietam że w pierwszej ciąży też się bałam że za nisko a okazało się oki

Do góry