reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Od kilku dni zatyka mi uszy... Macie też tak? Cholera jakbym windą jeździła w górę i w dół... Napiję się albo ziewnę to ns chwilę przechodzi, i znowu..... :|

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
My też robimy raz kiedy zakupy w biedronce raz na miesiąc albo czasem tego nie, ale naklejki to było zbieranie grupowe, moja mama dużo bardzo z pracy przyniosła bo koleżanki często robią zakupy w biedronce a że nie zbierały to oddawały :-Dczasem teściowa, siostra, i takim sposobem synek ma gromadke dzieci:-D gdybyśmy sami zbierali to pewnie miał by jednego :-D
Moja mloda ma szczescie, bo M czesto robi zakupy w biedrze do pracy, wiec jak cos daja to szybko uzbiera[emoji3] Swierzakow tez ma kilka[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oj, bo ciężko Was dogonić. Jak już doczytam co pisałyście to bez sensu odpisywać, bo już nieaktualne [emoji6] a i chłopcy nie bardzo dają być na bieżąco, a nie chce przy synku korzystać z tel. A do tego trzeba posprzątać, ugotować itp i dnia na forum brakuje

To tak jak mnie...

To fakt z dwójką jest problem. Ubiorę jednego i zanim skończę ubierać drugiego to pierwszy już bez butów albo kurtki i trzeba od nowa zaczynać...A z trójką to dopiero wesoło będzie....

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Omg[emoji33] Ja zbyt nerwowa jestem do takich rzeczy[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja raz zasnelam z 1 msc Nicole
Moglaby byc tragedia bo zasnelam tak ze jak sie pbudxilam nicole byla zakryta mym ramieniem;((( do rana nie spalam
Od tego czasu tylko jak nie spie polezymy razem ale nigdy na noc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja tez mloda bralam rano do lozka. Ona przegladala ksiaxeczki a ja jeszcze podsypialam. Ale nigdy wlasnie na noc.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry