reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś większość dnia leżę :( głowa mnie co chwile boli i brzuch.. Aż wzięłam nospe... Pewnie synek ma powoli mało miejsca i się rozpychać zaczyna... Bo mam tak co któryś dzień

p19u3e3kl15uywey.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
No niby tak ale dziecko w 20tc a 30tc zupełnie inaczej wygląda :) Dlatego my chce z oby wizyt 4d.

My też zawsze chodzimy razem na każdą wizytę, nie ważne czy lekarz bada mnie na fotelu czy nie, jeszcze nie zdarzyło się, żeby M nie mógł pójść ze mną :)

Haha ciekawe czy ktoś robił kiedyś test w okolicach 20 tygodnia :D
Kiedyś widziałam ogłoszenie, że dziewczyna sprzedawała testy... Choć nie widzę sensu kupowania takowego....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja dziś większość dnia leżę :( głowa mnie co chwile boli i brzuch.. Aż wzięłam nospe... Pewnie synek ma powoli mało miejsca i się rozpychać zaczyna... Bo mam tak co któryś dzień

p19u3e3kl15uywey.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oby Ci przeszło jak najszybciej kochana i mnie coś głowa dziś bolała :/

Nie wiedziałam,..! Muszę ogarnąć USG Frania, sprawdzić czy jeszcze coś widać..! Najgorzej że od zeszłego roku, po przeprowadzce mam to w piwnicy, w pudłach z książkami więc wiadomo że niezły hardkor żeby to przewalić :/
w kartonie w piwnicy powinny być bardziej trwałe - bez dostępu światła, bo chyba to najbardziej przyspiesza proces blaknięcia

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry