reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

powiedział, że jest w granicy normy, pytał czy biorę magnez, i zalecił brać nospe.powiedzcie mi Ile razy dziennie mam brać? i jak wyglądają "normy" z tą szyjką?
Niewydolnosc szyki stwierdza sie jak ma ponizej 2,5 cm. Moja wczoraj miala 2cm.
A mowil Ci w jaki sposob ta no-spa ma pomoc na szyjke? Bo nie bardzo widze zastosowanie. Masz skurcze?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Juz chyba dosc mialas atrakcji. A badal Ci lekarz ostatnio ta szyjke?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tak, ale tylko na fotelu, bo usg dopochwowe to ostateczność, i na 95% poskutkuje krwotokiem...
Wcześniej (miesiąc temu) miałam szyjkę 4,5cm, i mam nadzieję, że tak zostanie...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Powiem Ci, ze z pierwszej ciazy pamietam, ze przy niewydolnej szyjce najgorsze jest dzwiganie i chodzenie po schodach.
Luteiny nie mam, a magnez biore od poczatku ciazy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
A siedzenie, stanie, itd? W sensie normalne pracę domowe, siedzenie przy biurku, albo półleżenie?

0d1yrjjgtd95fou3.png

No ja właśnie nie zauważyłam, żeby ten magne b6 mi pomagał, brzuch mnie ciągnie i twardnieje na wieczór.. jeszcze od wczoraj ciągnie mnie w pachwinie? jak wyszłam z samochodu to zgięta w pół do domu szłam..
A od dawna bierzesz? Bo to czasu trzeba zeby sie organizm wysycil. Ile bierzesz? Bierzesz tez potas?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry