reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Oj biedna czasem też mnie dopadaja a nawet wymioty leżaj tam sobie i oby przeszlo[emoji5]
No mam nadzieję , że minie bo biedna dentystka jak zacznę się jej dlawic na krześle
Cześć dziewczyny
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji106]l
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji106]l
Ja na chorobowym od listopada, a cały czas wstaję o 5...Kobitki udanych wizyt życzę!:* ja juz wstalam tzn jeszcze leżę bo przeciez do pracy juz nie chodze ale oczywiscie przyzwyczajona jestem i budzę się wcześnie:/
joanna4258
Witam, zazdroszczę Wam tego leżenia i czekania, aż dzieci wstaną. U nas tak się zdarza tylko jak mamy gdzieś wychodzić, wtedy mogliby spać do południa a w normalne dni wstają najpóźniej 5,6.
My znowu walczymy z jakimś wirusem, gorączka, katar itp obaj chorzy, więc noce znów nieprzespane. A i dni bardzo ciężkie, zwłaszcza, że jestem z nimi sama u rodziców.
Ja prawko zrobiłam, bo było mi w pracy potrzebne, ale nigdy jazdy nie polubiłam i jeżdżę bo muszę. A muszę przyznać, że jeżdżę bardzo dużo, sama też sie zawiozłam do szpitala do porodów, miałam ok 50km. I nie wyobrażam sobie nie mieć auta i prawka przy trójce tak małych dzieci, to byłoby niewykonalne
Klaudia ale zmiana, super brzuszek Ci urósł
U mnie brzuch też juwz wielgachny, wszyscy w szoku jak mówię, że to dopiero 19 tydz.
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
My znowu walczymy z jakimś wirusem, gorączka, katar itp obaj chorzy, więc noce znów nieprzespane. A i dni bardzo ciężkie, zwłaszcza, że jestem z nimi sama u rodziców.
Ja prawko zrobiłam, bo było mi w pracy potrzebne, ale nigdy jazdy nie polubiłam i jeżdżę bo muszę. A muszę przyznać, że jeżdżę bardzo dużo, sama też sie zawiozłam do szpitala do porodów, miałam ok 50km. I nie wyobrażam sobie nie mieć auta i prawka przy trójce tak małych dzieci, to byłoby niewykonalne
Klaudia ale zmiana, super brzuszek Ci urósł
U mnie brzuch też juwz wielgachny, wszyscy w szoku jak mówię, że to dopiero 19 tydz.
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
SzczęśliwaCiężarna
Ja chodzę na NFZ bo miałam wady genetyczne w rodzinie ale i odplatnie tam robiąJa tez w szpitalu mam usg robione jak na NFZ chodzę :-)
Jak nam się auto zepsuło i kilka dni trzeba było czekać na sprowadzenie części, to awaryjnie życzaliśmy od teściów /mamy... Ale jak napisałaś, na wsi bez auta się nie da...Dzień dobry
Ja jeszcze leżę w łóżku i czekam, az syn sie obudzi
Co do prawka, to nie wyobrazam sobie zycia, szczególnie na wsi
Dwa lata temu padło nam auto, przez 3 tygodnie korzystalam z busow, dzieci wniebowziete, ja w wkurzona by ogarnac zakupy i dwójkę dzieci wepchac do busa. A teraz jak bedzie trzecie to bym sobie calkiem nie dała rady tym bardziej ze to dziecko z brzucha od września bedzie musialo juz ze mna ogarniac odwozenia z rana do szkoly i przedszkola
A co do prawka - ja robiłam w liceum, nie wiem jak teraz, ale "za moich czasów" to był dość popularny prezent na 17-kę (ewentualnie 18-kę). Więc dostałam od mamy kasę na kurs z zastrzeżeniem, że tylko jedno podejście do egzaminu, za kolejne podejścia będę płaciła sama - na szczęście nie musiałam
Nie jeżdżę bardzo dużo (O robi miesięcznie 2,5tys, więc sporo mniej ), najpierw, w czasach szkolnych/studenckich prawie wcale, ewentualnie do sklepu, a potem poznałam O, zaczęliśmy razem jeździć, zmieniać się za kierownicą, zaczęłam jeździć dużo więcej najpierw O twierdził, że on nie potrafi spać jak ktoś inny jedzie, ale przywykł, i śpi jak aniołek
Nie wyobrażam sobie naszego urlopu bez jazdy na zmianę - np pojechaliśmy na Bałkany, pakując do bagażnika namiot, kuchenkę benzynową, wodę, jakieś jedzenie, wszystko co potrzebne, i przez 3 tygodnie przejechaliśmy 6 tys km, co noc gdzie indziej, i tak dalej. Urlop rewelacyjny, w sumie po Bałkanach taki mieliśmy 2x, a potem zaczęła się budowa......
W każdym razie tak jak "normalnie" prawko się bardzo przydaje, tak przy dziecku nie wyobrażam sobie bez, zwłaszcza nie mieszkając w centrum miasta, mając w domu auto, itd.
Dla odmiany zastanawiamy się, kiedy będzie trzeba kupić drugie auto... Na razie odkładamy to jak długo się da, bo wiadomo, kasa, a budowa..... Ale jak będzie trzeba....
Ostatnia edycja:
gfusiarz
Mnie tak samo dzis rano wymiotowalam a teraz ciagle mnie ciagnie:/Dziewczyny i mnie cos dzis muli...
Karla88
hej
ja juz od 2 godz w pracy kregoslup mnie tak boli ze szok... rano nie moge wstac i sie wyprostowac..
ja prawko zrobilam na 18-stke i nie wyobrazam sobie ze mam sie prosic zeby mnie ktos zawiozl niby wszedzie blisko ale czasem na kawe wyskoczyc do kolezanki czy wieksze zakupy przy dziecku to auto zbawienie
Klaudia brzuszek rosnie piekny po 20 tyg to chyba juz kazzda wypcha
wczoraj wam pisalam o tej kolezance co sie zarazila toxo ona ma dopiero przerabane w ciąży
- ma cukrzyce ciazowa
-toxo sie nabawila w ciazy przez mieso
- problemy z tarczyca
- a teraz jeszcze bedzie miec cc bo ma cos z sercem
powiedziala ze bierze tyle tabletek jak staruszka ze zamiast sie cieszyc to wiecznie strach
ja juz od 2 godz w pracy kregoslup mnie tak boli ze szok... rano nie moge wstac i sie wyprostowac..
ja prawko zrobilam na 18-stke i nie wyobrazam sobie ze mam sie prosic zeby mnie ktos zawiozl niby wszedzie blisko ale czasem na kawe wyskoczyc do kolezanki czy wieksze zakupy przy dziecku to auto zbawienie
Klaudia brzuszek rosnie piekny po 20 tyg to chyba juz kazzda wypcha
wczoraj wam pisalam o tej kolezance co sie zarazila toxo ona ma dopiero przerabane w ciąży
- ma cukrzyce ciazowa
-toxo sie nabawila w ciazy przez mieso
- problemy z tarczyca
- a teraz jeszcze bedzie miec cc bo ma cos z sercem
powiedziala ze bierze tyle tabletek jak staruszka ze zamiast sie cieszyc to wiecznie strach
reklama
Podziel się: