reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Przepraszam ze nie udzielalam się ale źle znosiłam wieści o stratach i różnych nie fajnych przypadkach i musiałam się odseparowac bo.maz był zły podczytywalam czasem i mam nadzieje ze u wszystkich wszystko w jak najlepszym porządku prawda[emoji4]?

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Przepraszam ze nie udzielalam się ale źle znosiłam wieści o stratach i różnych nie fajnych przypadkach i musiałam się odseparowac bo.maz był zły podczytywalam czasem i mam nadzieje ze u wszystkich wszystko w jak najlepszym porządku prawda[emoji4]?

w4sqgzu395zb6ngs.png

Wszystko Oki :) mnie dziś po niewiem jak długim czasie mdłości dorwaly i myślałam że w wc zemdleje i teraz leżę i dochodzę do siebie bo na 11 mam dentyste a mój w pracy więc czeka mnie jeszcze kawałek drogi autem , mam nadzieję że minie bo ciężko by było z mdlosciami u dentysty co nie :/

U Nas jeśli chodzi o pieniądze tez tak jest :D NIgdy nie patrzył na mnie krzywym wzrokiem jak wracałam zawalona ciuchami, a ja na niego gdy kupował kolejną wiertarkę :D Uważam że to super opcja :) Mimo, że jesteś w małżeństwie jesteś niezależna :)

No ja mam zamiar rodzić w centrum Warszawy. Jeśli bym zaczęła rodzić o tej porze, dojechalibysmy tam w 15 min, jeśli Staś zacznie pchać sie na świat w godzianch szczytu to urodze w samochodzie gdzieś na obwodnicy :D
To ja chyba będę rodzic w Zakopanem, i już mam obawy, ze jak sie akcja zacznie w dzień to utkniemy gdzieś w korku na zakopiance ;)

Dzień dobry :)
Ja jeszcze leżę w łóżku i czekam, az syn sie obudzi :)
Co do prawka, to nie wyobrazam sobie zycia, szczególnie na wsi ;)
Dwa lata temu padło nam auto, przez 3 tygodnie korzystalam z busow, dzieci wniebowziete, ja w wkurzona by ogarnac zakupy i dwójkę dzieci wepchac do busa. A teraz jak bedzie trzecie to bym sobie calkiem nie dała rady :) tym bardziej ze to dziecko z brzucha od września bedzie musialo juz ze mna ogarniac odwozenia z rana do szkoly i przedszkola ;)

Ja też zaczęłam myśleć o prawku po przeprowadzeniu się do podmiejskiej dzielnicy. Kiedyś mieszkałam w małym mieście gdzie wszystko dało się ogarnąć pieszo, albo na rowerze. Potem kilka lat w dość dużym mieście w Anglii gdzie autobusy jeździły co 3 minuty. A potem przeżyłam szok :) Najbliższy sklep 3km, do centrum 10km, autobus co 2-3 godziny. Latem pół biedy bo rower a zimą? A potem ciąża i małe dziecko to była jedna wielka masakra dla mnie.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja prawo jazdy miałam w rękach 4 miesiące po osiemnastce. Autem jechałam tylko wtedy kiedy nie było nikogo innego. Dopiero jak mąż mi kupił samochód zaczęłam jeździć częściej.

Wszystko Oki :) mnie dziś po niewiem jak długim czasie mdłości dorwaly i myślałam że w wc zemdleje i teraz leżę i dochodzę do siebie bo na 11 mam dentyste a mój w pracy więc czeka mnie jeszcze kawałek drogi autem , mam nadzieję że minie bo ciężko by było z mdlosciami u dentysty co nie :/
Oj biedna czasem też mnie dopadaja a nawet wymioty leżaj tam sobie i oby przeszlo[emoji5]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Do góry