reklama
malina_11
Fanka BB :)
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt A co do kołderek to ja raczej planuję że dzidzia będzie spała w śpiworku niby najlepsze i najbezpieczniejsze rozwiązanie więc mam nadzieję że to polubi, bo niby nie każde dziecko lubi w nim spać.
Właśnie ja też planuje zakupić śpiworek.. naczytałam się trochę o tym bezpieczeństwie i chyba tak zrobię, choć te wszystkie pościele i ochraniacze mają takie piękne wzory i ładnie to wygląda
malina_11
ja nie planuje kupować jakiś łapaczy kurzu typu baldachimy i ochraniacze
takiemu dziecku jest obojętne i nie ucieszy go to na pewno
Taka prawda, dziecku to bez różnicy a dla nas jeszcze kłopot i dodatkowe zajęcie żeby to prać i wymieniać, chociaż taki widok cieszy oko
Onaszczesliwa2018
Ja jeszcze mam dość nisko łożysko (ale o przodujacym się mówi dopiero od 20tc więc możliwe, że w 20 już się podniesie bo cesarki bym nie chciała
No niby poród naturalny lepszy ale kto wie co nas czeka wszystko przyjmiemy na klatę
Jola92
Moja Mamcia mówi, że jak mnie wkładali do łózeczka to sie darłam jakby mnie ze skóry obdzierali. Okazało sie, że nie pasowały mi ochraniacze bo nie widziałam nic z łóżeczka. Ja tez nie kupuje baldachimów i innych dupereli. ZA dużo się naczytałam. Dzidzia bedzie spac w spiworkuTaka prawda, dziecku to bez różnicy a dla nas jeszcze kłopot i dodatkowe zajęcie żeby to prać i wymieniać, chociaż taki widok cieszy oko
oliwiapatrycja
Wow tyle śniegu a u mnie resztki resztek śnieguMy juz mamy trzy bałwany i na Podhalu dalej sypie moje dzieci by tylko w śniegu leżały, a ja patrze tylko na prognozy kiedy to sie stopi
Tego rozbudowanego bałwana lepili z moim bratem Zobacz załącznik 838951 Zobacz załącznik 838952
Tez taką dla synka miałam od urodzenia do ok 2 lat spał pod nią. Teraz też dla dzidzi taką będę mieć 120/90 :-)Ja kupiłam 120x90.
Karla88
chce zamowic ten komplet Link do: Komplet Family Forest Marsielle Decor bardzo podobaja mi sie kolory nie planuje baldachimu ani ochraniaczy cena w miare dobra polska produkcja
tylko zastanawia mnie ten wymiar 70/100 cm
pozniej mozna wybrac 100/135 cm
jak myslicie doradzcie cos
malina_11
Moja Mamcia mówi, że jak mnie wkładali do łózeczka to sie darłam jakby mnie ze skóry obdzierali. Okazało sie, że nie pasowały mi ochraniacze bo nie widziałam nic z łóżeczka. Ja tez nie kupuje baldachimów i innych dupereli. ZA dużo się naczytałam. Dzidzia bedzie spac w spiworku
Hahahaha od małego potrafiłaś pokazać jak ci coś nie pasowało no ale jak dziecko ciekawe a w takim "zamknięciu" jest samo ze sobą to nie dziwie się wcale
reklama
Agatka29
Fajnie wzory ,przypielam sobie do ekranu i jak będę kupować to może tez z tej stronku jeszcze obejrze dokładniej, dziękujechce zamowic ten komplet Link do: Komplet Family Forest Marsielle Decor bardzo podobaja mi sie kolory nie planuje baldachimu ani ochraniaczy cena w miare dobra polska produkcja
Ja chyba wezmą 100/135 nawet jak teraz dziecko będzie mali spalo pod kolderka to przyda się na zas
Podziel się: