reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny na wątku zakupowym pochwaliłam się wam ostatnimi zakupami :rolleyes: Nie mogę się doczekać aż, tak jak wy będę już kupować rzeczy dla maleństwa :sorry: zazdroszczę tych wszystkich pięknych rzeczy :tak:

reklama
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt :) A co do kołderek to ja raczej planuję że dzidzia będzie spała w śpiworku niby najlepsze i najbezpieczniejsze rozwiązanie więc mam nadzieję że to polubi, bo niby nie każde dziecko lubi w nim spać.

Właśnie ja też planuje zakupić śpiworek.. naczytałam się trochę o tym bezpieczeństwie i chyba tak zrobię, choć te wszystkie pościele i ochraniacze mają takie piękne wzory i ładnie to wygląda :rolleyes:

Ja mam kolejną wizytę 27 lutego i po niej mam zamiar wybrac wózek, ale mam zakaz kupowania bo dziadkowie sie uparli :D Już tak na koniec kwietnia chciałabym mieć wszystko i juz tylko składać, układac, przestawiać, prać itp :)

Ja jeszcze mam dość nisko łożysko (ale o przodujacym się mówi dopiero od 20tc więc możliwe, że w 20 już się podniesie :) bo cesarki bym nie chciała

f2w39n7303c24ozn.png

No niby poród naturalny lepszy ale kto wie co nas czeka:D wszystko przyjmiemy na klatę :D

Taka prawda, dziecku to bez różnicy a dla nas jeszcze kłopot i dodatkowe zajęcie żeby to prać i wymieniać, chociaż taki widok cieszy oko :happy:
Moja Mamcia mówi, że jak mnie wkładali do łózeczka to sie darłam jakby mnie ze skóry obdzierali. Okazało sie, że nie pasowały mi ochraniacze bo nie widziałam nic z łóżeczka. Ja tez nie kupuje baldachimów i innych dupereli. ZA dużo się naczytałam. Dzidzia bedzie spac w spiworku :)

My juz mamy trzy bałwany :) i na Podhalu dalej sypie :) moje dzieci by tylko w śniegu leżały, a ja patrze tylko na prognozy kiedy to sie stopi ;)
Tego rozbudowanego bałwana lepili z moim bratem :)Zobacz załącznik 838951 Zobacz załącznik 838952
Wow tyle śniegu a u mnie resztki resztek śniegu :-D
Ja kupiłam 120x90.
Tez taką dla synka miałam od urodzenia do ok 2 lat spał pod nią. Teraz też dla dzidzi taką będę mieć 120/90 :-)

Moja Mamcia mówi, że jak mnie wkładali do łózeczka to sie darłam jakby mnie ze skóry obdzierali. Okazało sie, że nie pasowały mi ochraniacze bo nie widziałam nic z łóżeczka. Ja tez nie kupuje baldachimów i innych dupereli. ZA dużo się naczytałam. Dzidzia bedzie spac w spiworku :)

Hahahaha od małego potrafiłaś pokazać jak ci coś nie pasowało :biggrin2: no ale jak dziecko ciekawe a w takim "zamknięciu" jest samo ze sobą to nie dziwie się wcale :happy2:

reklama
chce zamowic ten komplet Link do: Komplet Family Forest Marsielle Decor bardzo podobaja mi sie kolory nie planuje baldachimu ani ochraniaczy cena w miare dobra polska produkcja

tylko zastanawia mnie ten wymiar 70/100 cm

pozniej mozna wybrac 100/135 cm
jak myslicie doradzcie cos
Fajnie wzory ,przypielam sobie do ekranu i jak będę kupować to może tez z tej stronku jeszcze obejrze dokładniej, dziękuje ;)
Ja chyba wezmą 100/135 nawet jak teraz dziecko będzie mali spalo pod kolderka to przyda się na zas

Do góry