reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny na wątku zakupowym pochwaliłam się wam ostatnimi zakupami :rolleyes: Nie mogę się doczekać aż, tak jak wy będę już kupować rzeczy dla maleństwa :sorry: zazdroszczę tych wszystkich pięknych rzeczy :tak:

reklama
Gratuluję dziewczyny udanych wizyt :) A co do kołderek to ja raczej planuję że dzidzia będzie spała w śpiworku niby najlepsze i najbezpieczniejsze rozwiązanie więc mam nadzieję że to polubi, bo niby nie każde dziecko lubi w nim spać.

Właśnie ja też planuje zakupić śpiworek.. naczytałam się trochę o tym bezpieczeństwie i chyba tak zrobię, choć te wszystkie pościele i ochraniacze mają takie piękne wzory i ładnie to wygląda :rolleyes:

Ja mam kolejną wizytę 27 lutego i po niej mam zamiar wybrac wózek, ale mam zakaz kupowania bo dziadkowie sie uparli :D Już tak na koniec kwietnia chciałabym mieć wszystko i juz tylko składać, układac, przestawiać, prać itp :)

Ja jeszcze mam dość nisko łożysko (ale o przodujacym się mówi dopiero od 20tc więc możliwe, że w 20 już się podniesie :) bo cesarki bym nie chciała

f2w39n7303c24ozn.png

No niby poród naturalny lepszy ale kto wie co nas czeka:D wszystko przyjmiemy na klatę :D

Taka prawda, dziecku to bez różnicy a dla nas jeszcze kłopot i dodatkowe zajęcie żeby to prać i wymieniać, chociaż taki widok cieszy oko :happy:
Moja Mamcia mówi, że jak mnie wkładali do łózeczka to sie darłam jakby mnie ze skóry obdzierali. Okazało sie, że nie pasowały mi ochraniacze bo nie widziałam nic z łóżeczka. Ja tez nie kupuje baldachimów i innych dupereli. ZA dużo się naczytałam. Dzidzia bedzie spac w spiworku :)

My juz mamy trzy bałwany :) i na Podhalu dalej sypie :) moje dzieci by tylko w śniegu leżały, a ja patrze tylko na prognozy kiedy to sie stopi ;)
Tego rozbudowanego bałwana lepili z moim bratem :)Zobacz załącznik 838951 Zobacz załącznik 838952
Wow tyle śniegu a u mnie resztki resztek śniegu :-D
Ja kupiłam 120x90.
Tez taką dla synka miałam od urodzenia do ok 2 lat spał pod nią. Teraz też dla dzidzi taką będę mieć 120/90 :-)

Moja Mamcia mówi, że jak mnie wkładali do łózeczka to sie darłam jakby mnie ze skóry obdzierali. Okazało sie, że nie pasowały mi ochraniacze bo nie widziałam nic z łóżeczka. Ja tez nie kupuje baldachimów i innych dupereli. ZA dużo się naczytałam. Dzidzia bedzie spac w spiworku :)

Hahahaha od małego potrafiłaś pokazać jak ci coś nie pasowało :biggrin2: no ale jak dziecko ciekawe a w takim "zamknięciu" jest samo ze sobą to nie dziwie się wcale :happy2:

reklama
chce zamowic ten komplet Link do: Komplet Family Forest Marsielle Decor bardzo podobaja mi sie kolory nie planuje baldachimu ani ochraniaczy cena w miare dobra polska produkcja

tylko zastanawia mnie ten wymiar 70/100 cm

pozniej mozna wybrac 100/135 cm
jak myslicie doradzcie cos
Fajnie wzory ,przypielam sobie do ekranu i jak będę kupować to może tez z tej stronku jeszcze obejrze dokładniej, dziękuje ;)
Ja chyba wezmą 100/135 nawet jak teraz dziecko będzie mali spalo pod kolderka to przyda się na zas

Do góry