reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak babie w ciazy sie zachce to i zima nie straszna![emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 838612

0d1ysek21gn9227h.png

Zabiłaś mnie...!! :D Jak ja bym zjadła taką mega przypieczoną kiełbę z chlebkiem... OMG..!!! I skąd ja teraz taką wezmę???:hmm::hmm:

Ja też integruję się rodzinnie, jutro już wracamy do wawy, ale ta chwila relaksu była mi potrzebna. Kupiłam też dzisiaj kilka rzeczy i torebkę dla siebie :tak:

reklama
Zabiłaś mnie...!! :D Jak ja bym zjadła taką mega przypieczoną kiełbę z chlebkiem... OMG..!!! I skąd ja teraz taką wezmę???:hmm::hmm:

Ja też integruję się rodzinnie, jutro już wracamy do wawy, ale ta chwila relaksu była mi potrzebna. Kupiłam też dzisiaj kilka rzeczy i torebkę dla siebie :tak:
Przyznam sie ze 3 zjadlam!! Zaraz sie ociele [emoji13][emoji13][emoji50]

0d1ysek21gn9227h.png

Ja dziś byłam u rodziców wszystko dobrze żadnych boli posmialismy się pogadalismy i tak minął dzień a teraz już leżę przed tv i odpoczywam :*

Zostaje nam patelnia :(
Pochwal sie :D

A nas z mama jeszcze naszla ochota na pizze, wiec przed spaniem wcinamy. :) co zrobic jak nie da sie zamowic kielbaski z grila:(

Ja mam chore niemowlę w domu, więc nie miałam czasu się udzielać, dopiero lepiej zasnął i siadam do pracy... też bym już chciała urządzić pokój dziecięcy, ale wygląda na to, że jeszcze muszę na niego zarobić :/
Dziś stwierdzam, że brzuch ciążowy zaczął mi przeszkadzać... schylanie, noszenie etc... no i spojenie łonowe powoli daje o sobie znać... chyba muszę troszkę zacząć się oszczędzać...

reklama
Miłej Nocy :) ja mam twardnienia brzucha, czasem takie delikatne skurcze. Ale to z glupoty i nerwow :// poleze troche poogladam bo dzisiaj wszystko na wysokich obrotach po 5 tygodniach leżenia do gory brzuchem i tez sie klade :)
Organizm nie lubi gwałtownych zmian - a maleństwo daje Ci znać, że masz nie szaleć i dużo odpoczywać

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry