reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja na to mowie "biedny kotlet" tylko jeszcze obtaczam w bulce tartej [emoji13][emoji13]

0d1ysek2pjkx1f5v.png
Takiej nazwy nie słyszałam :D

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Hahahaa padłam :D u mnie też mój jest mistrzem "jajka" i tylko on mi takie chlebki robi :D

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Haha no u nas tak samo [emoji16][emoji16] raz tylko sama robiłam bo mi nie chciał zrobić [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] mój facet każe mi dodać, że wszystko z jajkiem robi po mistrzowsku np. Jajeczniczke [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Haha no u nas tak samo [emoji16][emoji16] raz tylko sama robiłam bo mi nie chciał zrobić [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] mój facet każe mi dodać, że wszystko z jajkiem robi po mistrzowsku np. Jajeczniczke [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Tacy z nich jajcarze :D albo JajoMistrze :D

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]

Dziewczyny na posiew to taki pojemnik trza miec?
1518015477-19b06643d4c11149-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlaswła ja też mam teraz zrobić przed wizytą i w aptece powiedziałam że na posiew,dal mi tak prawie sam jak na zwykły mocz tylkonm z czerwoną nakrętka,a ty masz jeszcze cis w środku
Dziewczyny, ważne, żeby w odpowiedni sposób do tego nasikać:) W szpitalu dawali nam na posiew taki zwykły, tylko sterlny. Ten jest bardziej wypasiony. Ważny jest sposób pobrania moczu na posiew. Podmywasz się, do pochwy wkładasz tampon albo gazik. Sikasz trochę i dopiero v środkowy strumień moczu do pojemnika. Gotowe. W innym wypadku mogą się dostać bakterie z pochwy i okolic i wynik niemiarodajny.

A myślałam że tylko ja mam w ciąży jazdę na zupki chińskie :O Jak nie jadłam ich z 8 lat tak teraz przez ciążę już 5 wciągnęłam :D przestałam je kupować bo jak leżą w domu to mnie wołają. Ja lubię z vifona te zielone łagodne :)
Ja zupek chińskich nie cierpię i ciąża tego nie zmieniła uff. Za to non stop bym jadła twaróg ze śmietaną lub jogurtem i cukrem [emoji33]

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Jest taki papier toaletowy nawilżany dla dzieci ,w rossmannie napewno jest, nie wiem jak w biedronce, i chyba on jest lepszy jak chusteczki żeby się nie zapchal WC :-D
W Biedronce też jest ostatnio zaczęłam kupować bo pojawiła się wersja dla dzieci. Na tą wcześniejszą syn narzekał, że twardy i wolał chusteczki.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry