reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No żeby nie było że ja się tylko zupkami żywię :D jem dużo owoców i warzyw :D ale raz na x czasu można sobie pozwolić :) nie można dać się zwariować :D

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dokładnie [emoji16] każda z nas stara się powpychac w siebie tez warzywa i owoce [emoji16][emoji16] bo dla dziecka [emoji16] aaa ja jeszcze zjadłam dwie kromki z dwoma jajkami bo zrobił mi się zajad pierwszy raz w życiu i czytałam, że to brak wit. B2 :) a jajko ma sporo więc będę jadła dwa/jedno dziennie :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Dokładnie [emoji16] każda z nas stara się powpychac w siebie tez warzywa i owoce [emoji16][emoji16] bo dla dziecka [emoji16] aaa ja jeszcze zjadłam dwie kromki z dwoma jajkami bo zrobił mi się zajad pierwszy raz w życiu i czytałam, że to brak wit. B2 :) a jajko ma sporo więc będę jadła dwa/jedno dziennie :)

f2w39n7303c24ozn.png
O to jeśli chodzi o jajko to często jem chleb smażony w jajku :) lubię bardzo ;) szczególnie jak chleb nie nadaje się już na taki do kanapek na świeżo :)

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]

O to jeśli chodzi o jajko to często jem chleb smażony w jajku :) lubię bardzo ;) szczególnie jak chleb nie nadaje się już na taki do kanapek na świeżo :)

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Też lubię [emoji16] i smaruje go delikatnie keczupem [emoji16] mój facet jest moim mistrzem chlebka w jajku [emoji16] ale że staram się rzadziej jeść smażone to postanowiłam gotować [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

f2w39n7303c24ozn.png
Ja właśnie wcinam kanapki z gotowanym jajkiem majonezem i ogórkiem kwaszonym :D a przed chwilą zjadłam pomarańczę, kiwi i zupę :D

Też lubię [emoji16] i smaruje go delikatnie keczupem [emoji16] mój facet jest moim mistrzem chlebka w jajku [emoji16] ale że staram się rzadziej jeść smażone to postanowiłam gotować [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Hahahaa padłam :D u mnie też mój jest mistrzem "jajka" i tylko on mi takie chlebki robi :D

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]

p19u3e3kamsm1gna.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja na to mowie "biedny kotlet" tylko jeszcze obtaczam w bulce tartej [emoji13][emoji13]

0d1ysek2pjkx1f5v.png

reklama
Ja właśnie wcinam kanapki z gotowanym jajkiem majonezem i ogórkiem kwaszonym :D a przed chwilą zjadłam pomarańczę, kiwi i zupę :D
Ja jajko lubię z rzodkiewka, szczypiorkiem, sałata, pomidorem i ogórkiem na kanapkach [emoji16][emoji16] mmm... Ale dziś nie miałam i musiało być samo jajko [emoji16] mój facet je jajko z majonezem a ja tan nigdy nie robiłam bo jedno i drugie to jajko hehe

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry