reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Taaa, ten tekst słyszałam co wizytę...
Na szczęście w końcu się udało :)
Chciałabym zaraz po.. Wiem, że będzie ciężko z dwójką maluchów, ale mam 35, więc... Zegar tyka...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ale fakt jest taki, że jak się już jedno ma to faktycznie ta blokada często znika bo dzięki temu, że już sir jedno ma to parcie jest mniejsze [emoji16] ja mam 27 więc myślę, że zacznę się starać gdy pierwsze będzie miało dwa latka

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Niestety nie, nawet nie wiedziałam, że tam jest jakiś sklep. Głównie kupuję przez neta.
W Łaziskach jest jeden z najlepszych sklepów z tkaninami na Śląsku ;)
Maleńki sklepik, tkaniny od ziemi do sufitu, zwykle pełno ludzi, 4 panie obsługujące, które też chętnie doradzą, i bardzo przyzwoite ceny ;)
Przez neta nie sprzedają...
Ale będę 1.03, i potem będę się chwaliła zdobyczami i ich cenami, ocenisz czy warto tyle jechać ;)
(ja mam blisko, kilka km, czasem jeździłam na rowerze ;) Ale dla Ciebie to jakieś 25km będzie, ale nigdy nie jechałam do Łazisk "z tamtej strony")

0d1yrjjgtd95fou3.png

Aha, przez neta kupowałam na allegro u markolii, maja ładne wzory bawełny, w kato można odebrać osobiście :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

W Łaziskach jest jeden z najlepszych sklepów z tkaninami na Śląsku ;)
Maleńki sklepik, tkaniny od ziemi do sufitu, zwykle pełno ludzi, 4 panie obsługujące, które też chętnie doradzą, i bardzo przyzwoite ceny ;)
Przez neta nie sprzedają...
Ale będę 1.03, i potem będę się chwaliła zdobyczami i ich cenami, ocenisz czy warto tyle jechać ;)
(ja mam blisko, kilka km, czasem jeździłam na rowerze ;) Ale dla Ciebie to jakieś 25km będzie, ale nigdy nie jechałam do Łazisk "z tamtej strony")

0d1yrjjgtd95fou3.png
Pewnie koniecznie daj znać po zakupach :)

Dokladnie jest tak jak piszesz....wczoraj poszlam sie kapac i mowie do D zeby sprawdzil....a on ze wpierw musialby sobie przypomniec jak to sie liczy. Tak samo z angielskim jedynie ja sie uczylam...a jeszcze dzieciaki mam na korki 3 razy w tyg.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Taaaaa mamusia to musi umieć liczyć, pisać, znać ortografię, języki i jeszcze ładnie rysować :)

Haha ja tamtej nocy 3 razy bylamni stwierdzilam ze kupie sobie pampersy dla doroslych... Ilez mozna biegac! Za to tej nocy po melisce ani razu na siku sie nie obudziłam za to rano myslalam ze nie dojde i popuszcze [emoji13][emoji13][emoji13]

0d1ysek2w436ny0c.png

Po prostu melisa zrelaksowała Twój pęcherz :D

Dużo dzieci lubi zasypiać z szumisiem. Jak nie ma kup jej to. Albo kurę babci dany. Do karmienia ale dzieciaczki też można o nią oprzec potem. Wszystko zależy jakim budżetem operujesz

Ja właśnie koleżance kupiłam tą kurę w zeszłym tyg. i była zachwycona :) W takim razie sobie też może kupię :D

Mi moja juz służy 3 lata i jako tako sie trzyma. Ta brązowa jest właśnie stara, granatowa nowa. Zdjecie do dupy bo dzis tak ciemno. I chwale ja :)

Hahahha widać że brązowa "wyspana" i "wyprzytulana" :)

reklama
Do góry