reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moze i tak. Tylko po co zartowac z slow ktorych nie napisalam. I robic ze mnie wyrodna matke ktora zamierza palic zarsz po porodzie i Pic. Dziwnie to zabrzmialo ;) nie wazne, czytajac nie zawsze da sie wyczuc zart/ironie. Wiec niej bylo tematu. Chcialam sprostowac.
Wyolbrzymiasz. Zadna z Nas tu drugiej nie obraża więc po co sie doszukiwać i psuć sobie krew? Ja tu cały czas sypie żartami @JustMe55 z resztą też i nie ma tam krzty ironii czy sarkazmu. Na prywatnym żartowałam że nie będe specjalnie odrózniac kup mojego dziecka i będe kogoś wrabiac w pampersy, odpowiediz było pełno w żadnej nie dopatrywałam się tego że ktoś chce ze mna wrobić wyrodną matke co dziecka nie chce przewijać. Wrzuć na luz :)

reklama
Wiecie co... Ja jeszcze nie kupiłam nic dla dziecka ale to w sumie nic złego....gorsze jest to że ja kompletnie nie wiem jak się za to zabrać??!! :o ile czego kupić... Bo wózek czy np bujaczek to sprawa indywidualna
.. Bardziej mi chodzi o to co przyda mi się dla maluszka.. Im jestem dalej tym jestem bardziej zielona :ooo

p19u3e3k4uaqwd15.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@JustMe55 :
Ale czytaj ze zrozumieniem . pisalam ze mysle o wroceniu ale byla by to glupota i raczej na pewno tego nie zrobie.
A co do" powrotu do picia " to nie bylam alkoholiczka, zeby " wracac do nalogu "
I jesli o picie chodzi, to pisalam, ze wole nie pic niz pic podczas kp. Wiec nie rozumiem twojej ironii :)

Klaudia, nie ironia tylko żart- pisałam wyżej :))) Ja z kolei zrozumiałam ze piszesz, ze jeszcze wrócisz do tego TEMATU a nie ze wrócisz do nałogu [emoji23][emoji23][emoji23] I dlatego dalej skomentowałam ze „boje się” dalej o czyn będziemy dyskutować [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A poduche muszę w końcu kupić... Ale chyba muszę ją zamówić na necie... Macie jakąś sprawdzoną? Nie taka która za chwilę się wyleży tylko taką dobrą [emoji14]

p19u3e3k4uaqwd15.png

27.06.17 Anastazja [*]

Wiecie co... Ja jeszcze nie kupiłam nic dla dziecka ale to w sumie nic złego....gorsze jest to że ja kompletnie nie wiem jak się za to zabrać??!! :o ile czego kupić... Bo wózek czy np bujaczek to sprawa indywidualna
.. Bardziej mi chodzi o to co przyda mi się dla maluszka.. Im jestem dalej tym jestem bardziej zielona :ooo

p19u3e3k4uaqwd15.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja sie znowu boje że kupie wszystkiego za dużo ale zapomne o jakichś podstawowyh rzeczach, albo że będę sie bała zajmować dzieckiem bo będę sie bała że mu zrobię krzywdę bo źle go podniosę czy cos

reklama
Do góry