olaaa7
Fanka BB :)
Powidła ze śliwek lubięMam podobnie [emoji6]
Cacao i powidła z węgierek [emoji16]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powidła ze śliwek lubięMam podobnie [emoji6]
Cacao i powidła z węgierek [emoji16]
![]()
Kochana mozesz byc chrzestnaJa mam jedną tylko i chyba więcej mieć nie będę bo chyba rozwódce nie pozwolą.
Ja w 1 ciazy mialam takie ciśnienie na kakao. Teraz jakos nie mam na nic. Jem bo musze !U mnie w tej ciąży hitem oprócz kakao które mogłabym pić ciągle jest konfitura jagodowa [emoji5]️
Polecam, pycha ja to dosłownie uwielbiam śniadanie kolacja ciągle konfitury z jagód i kakaoKonfitury jagodowej nigdy nie jadłam, muszę poszukać i kupić![]()
Właśnie o świadkach chrztu coś słyszałamKochana mozesz byc chrzestna
Ja mam slub cywilny tylko i ksiadz nie robil problemu tym bardziej ze powiedzialam mu ze jest w pismie kanonicznym cos takiego jak swiadek chrztu. Pelni on role rodzica chrzestnego. Nie bylam u spowiedzi a dziecko normalnie moglam podawac. I w ten sposob mam 2 prawie 4 letnich chrzesniakow.
Ja w 1 ciazy mialam takie ciśnienie na kakao. Teraz jakos nie mam na nic. Jem bo musze !
Witam z rana ,dzieciaków wywalilam do szkoly ja sama zaraz biore sie za ogarbianie domu bo przez weekend mojej niedyspozycji zrobil sie istny syf. Glowa boli zatoki mecza...ehhhh
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
HejDziś kończymy 17 tydzień
Dziewczyny jak się liczy miesiące ciąży? 18 tydzień rozpoczęty to już piąty miesiąc czy dopiero skończony zaczynam liczyć jako 5 miesiąc?
Orientujecie się jak to jest ze ślubami cywilnymi w niedzielę? Czy w ogóle się odbywają?
Oczywiście żeby nie było za fajnie to od zaczęłam się znowu stresować czy wszystko jest ok, martwię się, że jeszcze nie czuję żadnych ruchów a brzuch nie rośnieA wizyta dopiero 8 lutego.
Super, że u Was wszystko dobrzeMam nadzieję, że chociaż już mdłości Ci odpuściły
@Karla88 mogłabym prosić o nazwę Twojego sklepu na fb? Też chciałam polubić i poprzeglądaćWidziałam, że chyba wczoraj już pisałaś ale nie dam rady odkopać
![]()
Współczuję chorobska oby szybko przeszłoKochana mozesz byc chrzestna
Ja mam slub cywilny tylko i ksiadz nie robil problemu tym bardziej ze powiedzialam mu ze jest w pismie kanonicznym cos takiego jak swiadek chrztu. Pelni on role rodzica chrzestnego. Nie bylam u spowiedzi a dziecko normalnie moglam podawac. I w ten sposob mam 2 prawie 4 letnich chrzesniakow.
Ja w 1 ciazy mialam takie ciśnienie na kakao. Teraz jakos nie mam na nic. Jem bo musze !
Witam z rana ,dzieciaków wywalilam do szkoly ja sama zaraz biore sie za ogarbianie domu bo przez weekend mojej niedyspozycji zrobil sie istny syf. Glowa boli zatoki mecza...ehhhh
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga szybko zleci! Mi tak szybko mkna te tygodnie . ja ife na 3d w czwartek mam nadzieje ze dzieciak sie pokaze i nie bedzie taki cnotliwy.hihiJa też nie mogę się doczekać... Wizyta 13.02, a prenatalne dopiero 01.03... Muszę ćwiczyć cierpliwość... [emoji15]
![]()
Moje dzieciaki chyba tez maja smaki ciezarnej. Kakao i marchewka baby prawie codziennie.Polecam, pycha ja to dosłownie uwielbiam śniadanie kolacja ciągle konfitury z jagód i kakao[emoji5]️ a do obiadu koniecznie gotowana marchewka
I ja już nie śpię, starszak stwierdził, że 5 rano jest idealną godz na rozpoczęcie dnia, a już było tak fajnie przez kilka dni gdy wstawał po 8.
Wczoraj mieliśmy rocznicę i planowaliśmy w końcu gdzieś wyjść bez dzieci, ale niestety bratowa nawaliła i nie przyjechała posiedzieć z chłopakami, więc musieliśmy zmienić plany...
Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app
No wlasnie jez ledwo dalam rade. Jeszcze lekarka sie spoznila. Na szczescie w laboratorium nie bylo kolejki i juz czekam na autobus[emoji5]Cześć dziewczyny
Ja też już od 5 nie śpię, ale nie miałam kiedy napisać - u mamy jestem, więc trzeba było ogarnąć spakowanie się itd. Po południu wizyta u endokrynologa, więc logistycznie najłatwiej pojechać rano i zostać aż mąż pracę skończyWspółczuję
A takie czekanie na czczo to dla mnie najgorsze... [emoji15]
![]()