reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jest lepiej ale zdarza mi się zwymiotowac [emoji53]. A i was jak?

w4sqgzu395zb6ngs.png
U mnie cały czas bez zmian, nie mam żadnych dolegliwości, ani raz nie miałam bliskiego spotkania z kibelkiem :p

reklama
U mnie cały czas bez zmian, nie mam żadnych dolegliwości, ani raz nie miałam bliskiego spotkania z kibelkiem :p
No i oby tak dalej aż do porodu [emoji4]. Ja właśnie po nie przespanej nocy mała goraczkowala wymiotowala kaszle masakra nie spałam całą noc czuwałam nad moją bidulka na 9.45 lekarz oby to nic poważnego bo od soboty się rozkręca chrobsko[emoji53]

w4sqgzu395zb6ngs.png

No my niestety kościelnego nie planujemy bo nie mamy takiej możliwości bo nie mamy unieważnionych ślubów. No zobaczymy jak to będzie. Planujemy w maju przejść się do kancelarii i dopytać co i jak.
Ola moja kolezanka tez nie ma slubu koscielnego, a dwoje dzieci ochrzczonych. Jak pierwszego chrzcili to nawet cywilnego jeszcze nie mieli. Ksiadz pogadal sobie, ze jest okazja itd. No i ochrzcil, bo dziecko nie jest winne grzechom rodzicow[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

My mamy szczęście, że moja siostra nie ma ani jednego chrześniaka a brat M też nie jest chrzestnym dla dzieci M, więc chociaż w tej kwestii nie będzie problemu. Gorzej już przy drugim dziecku, też będziemy musieli szukać wśród kuzynostwa.
No wlasnie. Moja siostra jest chrzestna corki to nie bedzie i tego dziecka[emoji6] A wiecej kandydatow brak[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dzień dobry :) U mnie od listopada każdy dzień bez kawy, jakoś nie mogę odzyskać do niej ochoty. Korzystaj z wolnego i odpoczywaj :) Ja jutro wolne, chociaż czeka mnie wizyta u endokrynologa o 10:10, ale mam nadzieję, że od 11:30 będę miała już luz i czas na odpoczynek :) A od przyszłego poniedziałku 2 tygodnie wolnego :D W końcu będę mogła się polenić [emoji14] Już nie mogę się doczekać bo w pierwszym tygodniu urlopu mam gina a w drugim drugie prenatalne :)
O to super czas Cie czeka[emoji3] Nie dosc ze odpoczynek to jeszcze dwie wizyty[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witam ja juz nie spie od jakiegos czasu wlasnie umylam wlosy i jem sniadanie :) Mały aktywny jak nie wiem jak sobie lezalam jeszcze to takie pukanie czulam :) Wlasnie ogladam Pytanie na sniadanie i ma byc cos o tabletkach przeciwbolowych jakie moga szkodzic w ciazy

Do góry