reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahahaha nie bliźniaki jeden syn siedzi prawdopodobnie Antoś
Zdj robiłam wieczorem wiec jest napiety bardziej ale na żywo nie jest taki duży na zdj chciałam pokazać jak w ciągu tyg macica poszła w górę i brzuch się podniósł

Ja wczoraj robiłam urodziny córki jutro ma 8 lat 16 osób plus dzieci położyłam się o 23 wykończona a w wtorek będą koleżanki wiec znów imprezka

Ja swoją 30-stke robię 10 lutego w knajpie z tańcami fotobudka itd ale nie wiem co mam ubrać jeszcze mąż ma w lutym i koniec imprez potem dopiero chrzciny

Jutro mam 4 panie na próbę do sklepu życzcie mi powodzenia żebym którakolwiek wybrała powiem wam ze pierwszy taz dopadło mnie takie zniechęcenie ze po co mi ten sklep nerwy i to wsyzstko

16udyx8di9hvrs5t.png
Powodzenia :-)

reklama
Hej :) Dziś kończymy 17 tydzień :D Dziewczyny jak się liczy miesiące ciąży? 18 tydzień rozpoczęty to już piąty miesiąc czy dopiero skończony zaczynam liczyć jako 5 miesiąc?
Orientujecie się jak to jest ze ślubami cywilnymi w niedzielę? Czy w ogóle się odbywają?
Oczywiście żeby nie było za fajnie to od zaczęłam się znowu stresować czy wszystko jest ok, martwię się, że jeszcze nie czuję żadnych ruchów a brzuch nie rośnie :( A wizyta dopiero 8 lutego.

Hey u mnie spoko poprostu w 2 trymestrze mam taką chetke na spanie ze nic tylko sypiam i tak poczytaj was sobie [emoji4]. Wszystko jest ok dzidzi rośnie kopie [emoji4] dzięki za pamięć. Buziaki [emoji8]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Super, że u Was wszystko dobrze :) Mam nadzieję, że chociaż już mdłości Ci odpuściły :)

@Karla88 mogłabym prosić o nazwę Twojego sklepu na fb? Też chciałam polubić i poprzeglądać :) Widziałam, że chyba wczoraj już pisałaś ale nie dam rady odkopać :p

Mi pozostaje po kuzynach szukać, bo z rodzeństwa to już nikt nie może być. Bo albo nie mają ślubu kościelnego ( u nas to nie przejdzie, że są po cywilnym) albo już mają chrześniaków.
My to w ogóle mamy nadzieję, że w kościele nie będą robić nam problemów z chrztem bo oboje z M jesteśmy po rozwodach.

Mi pozostaje po kuzynach szukać, bo z rodzeństwa to już nikt nie może być. Bo albo nie mają ślubu kościelnego ( u nas to nie przejdzie, że są po cywilnym) albo już mają chrześniaków.
No my to nawet w kuzynach nie mamy wyboru. Wsrod znajomych musimy szukac, a i tak ciezko.
Juz przy corce byl problem z chrzestnym, bo chrzestna zostala moja siostra. To na chrzestnego maz wzial kolege, z ktorym tetaz kontaktu za bardzo nie ma[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
My to w ogóle mamy nadzieję, że w kościele nie będą robić nam problemów z chrztem bo oboje z M jesteśmy po rozwodach.
Raczej nie powinni, bo nie mogą dziecku odmówić przyjęcia chrztu. Brat mojego męża jest po cywilnym i mają dwójkę dzieci i ksiądz normalnie chrzcił bez problemów. Tylko pytał czy planuja kościelny...:-)

Do góry