reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tak jak Karla88 pisze, mnie często boli głowa, nawet tak dość migrenowo @gfusiarz i uważam że to (nie fajne) normalne w ciąży.. Zmiany hormonalne bla bla bla.. Takie uroki ciąży, jak mi to lekarz mówił - jak boli to dobrze, dzieje się w środku, chyba że bardzo cie to niepokoi to możesz zawsze na wizycie o tym powiedzieć :)

Edit - tak jak Aga pisze kontroluj ciśnienie :), może to zatoki?

U mniw ciśnienie mam ciągle niskie więc po prostu taki urok ciąży, chociaż od 2 dni odpukać nie boli mnie głowa w ogóle :)

p19u3e3kpcxq7v2m.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Naprawdę kiepsko się zachowała może da się jakoś zatrzymać pracownicę? Masz możliwość, żeby zaproponować podwyżkę?
Moim zdaniem to ostatnia deska ratunku. Dlaczego powinno podwyżka nagradzać nielojalnośc?

Ladniutki ale chyba duzo nizszy od tego typu : Zobacz załącznik 836891
Pamiętaj, że za wysoki też niedobrze, bo środek ciężkości jest dość wysoko przez co traci sie nie stabilności

Mnie znowu z przodu, jak Ci sie bedzie tak utrzymywac to moze idz do lekarza
Ból z tyłu glowy jest klasyczny dla nadciśnienia, które w ciaży jest ekstremalnie niebezpieczne. Ja już biorę leki na to i codziennie pomiary 3x. Koniecznie zgłos to swojemu ginekologowi @gfusiarz

Tak jak Karla88 pisze, mnie często boli głowa, nawet tak dość migrenowo @gfusiarz i uważam że to (nie fajne) normalne w ciąży.. Zmiany hormonalne bla bla bla.. Takie uroki ciąży, jak mi to lekarz mówił - jak boli to dobrze, dzieje się w środku, chyba że bardzo cie to niepokoi to możesz zawsze na wizycie o tym powiedzieć :)

p19u3e3kpcxq7v2m.png

27.06.17 Anastazja [*]

Glowa to dla mnie nie problem, od wczoraj sir martwie bo coraz czesciej czujr brzuch, dzisiaj od rana pobolewa dokladnir tak jak na okres. To normalne ? Macie tak ?

Ale ja mam katar 5 miesiecy, wczesniej mnie glowa nie bolala wiec chyba nie to
No właśnie ten katar sugeruje, że może to być to, z udziałem hormonów... Śluzówka nosa i zatok obrzęknięta, i taki ból głowy gotowy...
Mnie przeszło po paru dniach inhalacji, ale wcześniej męczyło mnie krótko (przeziębienie, katar), u Ciebie może potrwać trochę dłużej, ale mam nadzieję, że inhalacje pomogą [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moim zdaniem to ostatnia deska ratunku. Dlaczego powinno podwyżka nagradzać nielojalnośc?

Pamiętaj, że za wysoki też niedobrze, bo środek ciężkości jest dość wysoko przez co traci sie nie stabilności

Ból z tyłu glowy jest klasyczny dla nadciśnienia, które w ciaży jest ekstremalnie niebezpieczne. Ja już biorę leki na to i codziennie pomiary 3x. Koniecznie zgłos to swojemu ginekologowi @gfusiarz

W sumie masz racje, nawet lezac na lozku bedzie mi wygodniej dziecko wyciagnac z kosza jak bedzie nizszy ;)
Ja mam chyba za niskie, zaraz sobie sprawdze.

reklama
@klaudiaa975 jeśli to delikatny ból to myślę że to normalne, macica się rozciąga itd. Mnie też czasami pobolewa, ale jeśli nie zauważasz nic poza tym, żadnego niepokojącego śluzu, silnych skurczy to myślę że nic złego się nie dzieje, aczkolwiek jest tu wiele bardziej doświadczonych mam ode mnie i może niech one się wypowiedzą bo ja mogę sporo jeszcze nie wiedzieć :)

Odpoczywaj dużo :)

p19u3e3kpcxq7v2m.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry