reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Byłam na zakupach i po zastrzyki ciężko było Was dziewczyny nadrobić :D chodziły tak za mną krokiety i barszczyk czerwony zrobiłam i mega <3

reklama
Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi, już się uspokoiłam, bo wiecie to jednak nie jest 10-20 km tylko jednak trochę więcej a jechać na darmo i to jeszcze jak bym już nie mogła zrobić tych badań to się zestresowałam troszki, inaczej jak bym za wcześnie się zapisała to wiadomo że jeszcze można zrobić a jak za późno to lipa..

zadzwoniłam i zapisałam się na 19 lutego, tydzień wcześniej.
No i super. Bedziesz spokojniejsza[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Więc skoro wszyscy tak liczą to tak trzeba liczyć :) a nie zaczęte... Ja liczę jak lekarze :) bo moim zdaniem wiedzą lepiej niż aplikacja :) choć wiadomo chętnie bym liczyła, że jestem w 16 t a nie w 15 :)

f2w39n7303c24ozn.png
Moj lekarz liczy trwajace[emoji6]
A generalnie to w dokumentacji wszedzie jest wpisywane dokladnie, czli tydzien i dzien, wiec mozemy sobie mowic jak chcemy[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mogą to być żylaki warg sromowych, niektórym kobietą wychodzą w ciąży a po porodzie same się wchłaniają :)
Ja dopiero z miasta wróciłam ale wyrobiłam sobie w końcu tą kartę krwi :) No i kupiłam sobie magnez Chela-mag-b6 niby dla kobiet w ciąży, pewnie tylko nabijają kasę i skład taki jak każdy inny no ale tak mnie baba namówiła w aptece to tak wzięłam :) Oby przeszły mi dzięki temu bóle głowy bo oszaleję inaczej :(
niestety te zylaki koncza sie zastrzykai w brzuch przeciwzakrzepowymi

Mogą to być żylaki warg sromowych, niektórym kobietą wychodzą w ciąży a po porodzie same się wchłaniają :)
Ja dopiero z miasta wróciłam ale wyrobiłam sobie w końcu tą kartę krwi :) No i kupiłam sobie magnez Chela-mag-b6 niby dla kobiet w ciąży, pewnie tylko nabijają kasę i skład taki jak każdy inny no ale tak mnie baba namówiła w aptece to tak wzięłam :) Oby przeszły mi dzięki temu bóle głowy bo oszaleję inaczej :(
Nastepnym razem wez magneB6, to lek, a nie suplement[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Byłam na zakupach i po zastrzyki ciężko było Was dziewczyny nadrobić :D chodziły tak za mną krokiety i barszczyk czerwony zrobiłam i mega <3
Jesteś okropna... Tak mi smaka na barszczyk narobić [emoji14]
I do tego krokiety obowiązkowo, ale chyba zamiast bawić się z "tradycyjnymi" zrobię ziemniaczane, i też będą ;) ważne, że do barszczyku ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry