reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja pójdę do lekarza i powiem mu, że znajoma z forum uznała, że dzisiaj mam i na pewno nie może się mylić haha wcale bym się nie obraziła i chętnie poleciała na widzenie z Maluszkiem

f2w39n7303c24ozn.png
Polecam się :D chyba jakieś zwidy miałam [emoji14] albo koniecznie w komentarzu chciałam odpisać ciebie :D hehe

p19u3e3kegr20d7d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Tak to fakt :D u mnie synuś na 100 :D

Polecam się :D chyba jakieś zwidy miałam [emoji14] albo koniecznie w komentarzu chciałam odpisać ciebie :D hehe

p19u3e3kegr20d7d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Bo my obie mamy wizytę u swojego prowadzącego w podobnym terminie i poniekąd razem czekamy [emoji16] więc zyczylas mi wizyty bo obie chcemy już mieć [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

A może właśnie jest tak jak piszesz :D

p19u3e3kegr20d7d.png

27.06.17 Anastazja [*]
Już tyle dałyśmy radę więc jakoś wytrzymamy ... Choć nigdy mi się jeszcze tak czas nie dłużył :) dziś mija dwa tygodnie od kad byłam ostatni raz a jeszcze dwa tygodnie i kilka dni... Tyle tylko, że idę za ponad tydzień na 4D do innego lekarza... Ale nie wiem czy oprócz płci i nakręcenia filmu będzie cokolwiek mówił :)

f2w39n7303c24ozn.png

Już tyle dałyśmy radę więc jakoś wytrzymamy ... Choć nigdy mi się jeszcze tak czas nie dłużył :) dziś mija dwa tygodnie od kad byłam ostatni raz a jeszcze dwa tygodnie i kilka dni... Tyle tylko, że idę za ponad tydzień na 4D do innego lekarza... Ale nie wiem czy oprócz płci i nakręcenia filmu będzie cokolwiek mówił :)

f2w39n7303c24ozn.png
Ale fajnie :) chociaż tyle :) ja mam wizytę za dwa tygodnie w sumie bo we wt 6 lutego i mam nadzieję dotrwać hehe. Kurde a któraś mama ma dziś wizytę czy ogólnie sobie coś wymyśliłam :D???

p19u3e3kegr20d7d.png

27.06.17 Anastazja [*]

Wróciłam z synkiem że spacerku, zmarzlismy porządnie ale fajnie tak się dotlenic, dobrze że akurat Tesciu podjechał to powozil tak szybko małego trochę pobiegł z sankami, bo ze mną to w żółwim tępie hehe Ale i tak się cieszył

Wróciłam z synkiem że spacerku, zmarzlismy porządnie ale fajnie tak się dotlenic, dobrze że akurat Tesciu podjechał to powozil tak szybko małego trochę pobiegł z sankami, bo ze mną to w żółwim tępie hehe Ale i tak się cieszył
Ja pamietam jak byłam dzieckiem i byłam na ferie u dziadków to zawsze nas dziadek woził i codziennie rano jak wracał ze sklepu miał dla nas Mambę lub lizaka :) Dziadek prowadzil gospodarstwo i często narzekał że jest zmeczony i boli go kręgosłup ale jak usłyszał "Dziadziu a pociągniesz mnie na sankach chwilę?" To dostawał super mocy i biegał z nami jak maratonczyk :D

Ja pamietam jak byłam dzieckiem i byłam na ferie u dziadków to zawsze nas dziadek woził i codziennie rano jak wracał ze sklepu miał dla nas Mambę lub lizaka :) Dziadek prowadzil gospodarstwo i często narzekał że jest zmeczony i boli go kręgosłup ale jak usłyszał "Dziadziu a pociągniesz mnie na sankach chwilę?" To dostawał super mocy i biegał z nami jak maratonczyk :D
Heheh no takie Dziasziusie to na medal :D

reklama
ja dalej nie widzę, to dopiero zagadka :p

pytałam Was rano, miał ktoś problem z spuchniętymi wargami sromowymi?
Mogą to być żylaki warg sromowych, niektórym kobietą wychodzą w ciąży a po porodzie same się wchłaniają :)
Ja dopiero z miasta wróciłam ale wyrobiłam sobie w końcu tą kartę krwi :) No i kupiłam sobie magnez Chela-mag-b6 niby dla kobiet w ciąży, pewnie tylko nabijają kasę i skład taki jak każdy inny no ale tak mnie baba namówiła w aptece to tak wzięłam :) Oby przeszły mi dzięki temu bóle głowy bo oszaleję inaczej :(

Do góry