reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jest ok bo robi się je do 23+6

Mi ta pani powiedziała że u nich robią od 20-22 tc i np jak by mi brakowało tam kilka dni do 20tc to żebym zadzwoniła to przełożymy, no ale myślę ze nawet jak by już wyszło że jest to 22+2lub3 to by zrobili nie ? własnie nie wiem jak oni tam sobie liczą czy jak mój lekarz czy nie..

reklama
@malina_11 wiesz co, wlasnie sprawdzilam i z corka bylam w 23t4d i bylo ok[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mi ta pani powiedziała że u nich robią od 20-22 tc i np jak by mi brakowało tam kilka dni do 20tc to żebym zadzwoniła to przełożymy, no ale myślę ze nawet jak by już wyszło że jest to 22+2lub3 to by zrobili nie ? własnie nie wiem jak oni tam sobie liczą czy jak mój lekarz czy nie..
Tylko, że jak mówisz, że robią od 20 do 22tc to nawet jak będziesz w 22+2 czy nawet 22+3 to już jest zaczęty 23 tc czyli wg tego co piszesz jest już za późno. Najlepiej w takim razie przełóż o tydzień te badania, będziesz spokojniejsza.

Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi, już się uspokoiłam, bo wiecie to jednak nie jest 10-20 km tylko jednak trochę więcej a jechać na darmo i to jeszcze jak bym już nie mogła zrobić tych badań to się zestresowałam troszki, inaczej jak bym za wcześnie się zapisała to wiadomo że jeszcze można zrobić a jak za późno to lipa..

zadzwoniłam i zapisałam się na 19 lutego, tydzień wcześniej.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a ja zmieniłam wizytę z jutra na dziś ponieważ znów w nocy bolał mnie brzuch i dziś z rana a nospa nie pomaga nie wiem co to może być ale trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze i okazało się ze tylko rozciąganie od srodka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Daj znać jak już będziesz po :) trzymam bardzo mocno kciuki :) będzie dobrze

f2w39n7303c24ozn.png

wiesz, jak dzwoniłam to pytała który tc. powiedziałam tak jak mi lekarz mówił, bo dzwoniłam po wizycie u gina. Zmieszałam się tym że właśnie dużo osób np 16+1 tc liczy jako 17tc i w ten sposób na wizycie była bym w 22+3 tc a wg lekarza 21+3 i nie wiem czy to jest okej...

Nie 22+3 ale 21+3, tzn w trakcie 22 tygodnia

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry