reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też mam cały czas co wizytę badanie dopochwowe bada mi wymaz pod mikroskopem ,dl szyjki itd a później na koniec zawsze jeszcze ogląda Synusia przez brzuch także u mnie to jakieś 2 w 1 :D

To masz full service[emoji23]ja mam tylko dopochwowe I ciesze sie bo lepi widac;) chyba po 24 tc mniej tych dopochwowych.... w sumie wiedza co robia , ufam ;)

reklama
U mnie też ostatnio jakoś depresyjnie. Trochę słońca by się przydało. Ale USG zawsze poprawia nastrój :) Oto moje szkraby. Jeden niestety się chowa.

Zobacz załącznik 836008 Zobacz załącznik 836007

Najlepiej moja kuzynka ma siostre blizniaczke jednojajowa, przyznam nie rozrozniam ale ciocia tak

I Teraz jest tez Ona sama w ciazy jednojajowej 28 tc -chopcy;)) ahhh rodzinnie pieknie

U ciebie tez blisko rodzinnie?

Slicznosci[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O Boziu jakie wyraźne dzieciątko:)

Najlepiej moja kuzynka ma siostre blizniaczke jednojajowa, przyznam nie rozrozniam ale ciocia tak

I Teraz jest tez Ona sama w ciazy jednojajowej 28 tc -chopcy;)) ahhh rodzinnie pieknie

Ale fajnie :) i jeszcze jak by druga siostra zaszla w ciaze jednojajowa :)
Moja znajoma urodzila nie dawno deie coreczki, identyczne. Jednej zrobila kolczyki w uszkach :D

U mnie dwujajowe, więc to chyba przypadek. Chociaż w rodzinie mieliśmy trochę bliźniaków i jednojajowych i dwujajowych. Mój tata np. ma bliźniaka z jednego jaja :)

Jednak lekarz mi powiedział, że to przypadek, a nie geny.

Zgadzam sie z toba. 44 to dla maluszkow duzo wczesnien urodzonych. Moja kolezanka urodzila w 31 trojaczki to miala dla nich 48 rozmiar a dzieciaki mialy mniej. Druga znajoma urodzila niedawno blizniaki w 33tyg to chlopaki mieli 47 i 49 a kupowala nie mniejsze niz 50.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Woo rany 3?? Ale szczescie trojka [emoji7][emoji7]

reklama
Do góry