reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj, coś panuje, mąż od paru dni nie umie się wyleczyć :|

0d1yrjjgtd95fou3.png
No wszyscy w kolo chorzy. A w szpitalu jak bylam to pelno.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny szalejecie, ledwo was nadrobilam :biggrin2:
Juz zapomnialam komu co chcialam napisac:confused:
My tez planujemy nastepnego dzidziusia niedlugo po tym jak sie ten urodzi, zeby mial sie z kim bawic
i bic ;) ( przynajmniej na dzien dzisiejszy taki plan jest)
Co do porodu to narazie o tym nie mysle, wiem ze bedzie bolalo i musze sobie dac rade.

@JustMe55 śliczne te kocyki. [emoji173] Przypomnij, gdzie kupiłaś. I po kolorze stwierdzam, że będzie dziewczynka.[emoji71]‍♀️

Przepraszam dziewczyny, ale nie mam ostatnio czasu na forum. Jak wrócę do żywych to będę się odzywac[emoji16]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
A co sie dzieje kochana?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny szalejecie, ledwo was nadrobilam :biggrin2:
Juz zapomnialam komu co chcialam napisac:confused:
My tez planujemy nastepnego dzidziusia niedlugo po tym jak sie ten urodzi, zeby mial sie z kim bawic
i bic ;) ( przynajmniej na dzien dzisiejszy taki plan jest)
Co do porodu to narazie o tym nie mysle, wiem ze bedzie bolalo i musze sobie dac rade.
No nie ma wyjścia, jak powiedziało się A to teraz trzeba powiedzieć B :p

No, nadrobiłam :)

Byliśmy na wizycie, prawie 10cm, ale płci na razie nie widać, no i ciężko było zmierzyć, ale ważne, że wszystko ok.
Dostałam jakieś globulki, bo na cytulogii wyszedł niewielki stan zapalny, potem o nich poczytam, itd. A poza tym ok :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Będą ja sprawdzać ok 20 tc . Polozna powiedziała że założą mi szew albo będę nocować kilka tyg w szpitalu [emoji85] 3 cm to jeszcze granica normy.
Wiesz że tu w Szwecji tylko jeden lekarz na moja prośbę zmierzyl mi szyjke ? Inne planowane USG - 2× usłyszałam że oni są tylko po to żeby zbadać akcję serca, a na prenatalnych że ona nie bada

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Aha, chyba już mi pisałaś bo teraz mi się przypomniało po przeczytaniu ale tutaj dużo się pisze ze juz wszystko mi się miesza :)
To trzyma kciuki za ta szyjke i pamiętaj napisać czy się nic nie zmieniło po badaniu bo ja mam problem z Szyjka dlatego tak dopytuje :)

reklama
@JustMe55 śliczne te kocyki. [emoji173] Przypomnij, gdzie kupiłaś. I po kolorze stwierdzam, że będzie dziewczynka.[emoji71]‍♀️

Zara home- i kocyki i ręczniki. Duży ręczni z kaputrkiem 29 pln, więc naprawdę dobra cena- i bawełna też super, starszakowi kupowałam tam ręczniki i świetnie się "noszą"

No nie zawsze[emoji6] Ja nie zapomnialam przez te 6 lat[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ej no :) Chciałam dodać otuchy :D :D :D

Do góry