reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie wiem, zobaczymy jak bedzie za 3 tygodnie. Jak narazie to juz miesiac dwa przed ciaza mialam spadek libido i tak zostalo, denerwowal mnie bardzo ten moj jak sie chcial dobrac heh. Nie mialam ochoty, nie chcialo mi sie i wogole.. Zawsze powtarzalam ze mi to tam do zycia nie potrzebne i moglo by nie istniec :p

Naprawdę? Ja uwielbiam i nie mogę żyć bez w sumie :sorry2: tylko ten pierwszy trymestr był jakiś słaby- ale pewnie głównie przez inne stresy.

Hej dziewczyny, jestem w 14tc, nie wiem czemu ale wszyscy u mnie obstawiaja chlopaczka:) no prawie wszyscy, moj synek(4,5l.) caly czas twierdzi ze bedzie dziewczynka no i moja mama nawet moj mąz mowi ze chcialby strasznie dziewuszke ale bedzie chlopak i tak. W sumie marze o dziewczynce ale jak bedzie synek to na pewno plakac nie bede, najwazniejsze zeby zdrowe bylo. Myslicie ze jak wiekszosc osob prawie 99% wszystkich znajomych i rodziny wróży syna to bedzie syn? czy któraś tak miala ze az wręcz wpierali Wam ze bedzie jakas okreslona płeć pozdrawiam

U mnie w pierwszej ciazy wszyscy krakali chlopiec bo wszyscy czekali wnuka chlopca bo same babeczki , ale jest corka hahaha

Tym razem nikt nic juz nie mowil A na bank juz wiem ze syn, najlepsze ze jakos przeczucie bylo ze druga corka ...

Dzisiaj cos Cie malo bylo na forum, az sie zaczynalam martwic .. Martwisz sie o malenstwo ? Czy po prostu sly humor dzisiaj ?
A od rana jakoś tak czuję się lekko i w ogóle jakbym w ciąży nie była, przerażający stan :( I ogólnie słaby dzień, nawet na spacerze słabo mi się robiło, mam nadzieję że jutro będzie lepiej :)

U mnie lekarz na prenatalnych był przekonany że jest dziewczynka (w rodzinie wszyscy mówili że wyglądam na chłopca), więc dla mnie w brzuchu mieszka Liliana i jak na połówkowych się okaże że jednak chłopak to się zdziwię i trochę rozczaruję bo już przyzwyczaiłam się do myśli o dziewczynce. No ale jak trzeba będzie to się człowiek przestawi i synusia też będzie kochał najbardziej na świcie tym bardziej że pierwszy to właśnie zawsze syn mi się marzył :)

Musiałam się upomnieć jak już wychodziłam z gabinetu :-) bez tego bym nie dostała. Z tym, że ja nie mieszkam w Pl i tu niechętnie dają zdjęcia a jak już dają to w większości przypadków trzeba za nie płacić. U mnie to ponad 40zł. za 2 zdjęcia. Chyba, że masz USG prywatne, ale to też odpowiednio kosztuje np. 3D (robią od 26 tc) to koszt ponad 700zł. Do tego osobno cena za płytę lub przesłanie wszystkiego na maila.

W de tak samo 120€ tylko ze nie zarabiasz tyle co w polsce wiec to tak samo wychodzi 150 zl 150€
Nifty tak samo 2400 zl tu 520€ dalam

Ludzie zawsze maja cos do powiedzenia. Nawet na temat nie swojej ciazy, trzeba sir przyzwyczaic albo dac do zrozumienia ze nie ma sie ochoty sluchac ich opinii. Mi np. Jest czasami przykro jak wszyscy dopinguja dziewczynki, bo jesli to jest chlopczyk? Przeciez tak samo beda go kochac..[/QUOTE]

Mnie od zawsze ten temat draznil!! Nie rozumialam nigdy tego

reklama
Śpiworki są super, potwierdzam!

Popieram, białe łóżeczko jest super. A z ptaszkami mega fajny pomysł! Koniecznie od razu wrzucaj zdjęcie...!

Marika, pomyśl że lekko przesunął CI się blue monday po prostu... Hormony itp. a z synkiem na pewno wszystko jest w porządku :*

Zależy od metrażu. Szuflada to dobre wykorzystanie miejsca na pampersy czy inne kurzołapy ;) ale jak na miejscu Ci nie zależy to możesz sobie darować.

Trzymam na maxa,... niestety u nas temat nowotworu jest teraz na tapecie :/ więc tym bardziej życzę Ci żebyś nie miała tego zmartwienia <3 nie każdy guz oznacza coś złego :

Apropos.

2 dni temu w w DDTVN był reportaż o sprzedawaniu moczu ciężarnych. Laski sprzedają nawet po 1000- więc, babeczki- możemy się dorobić!:tak::wink: Teraz albo nigdy :-D

Tak no oby ten dobry guzek ;))

Mocz ciezarnych?? Do czego ?;))?
Bo wiem ze mocz kobiet po menopazie jest w lekach stymulacji hormonalnej aby pridukowac wiecej jajeczek ( mowa o ivf)

Do góry