reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Sq trzy tygodnie.. :( no jakaś niestety niespokojna dziś jestem..

Ale dziękuję wam za wsparcie... Zawsze mogę się wam wygadać

p19u3e3ks4xj9gci.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Troszkę długo. Niebawem będziemy czuć codzienne ruchu i wtedy będzie inaczej ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Nie martw się tak bo Twój syneczek wyczuwa Twoje emocje. Każdej z nas przybedzie siwych włosów do lipca ;) Szkoda, że nie wymyślili jeszcze przenośnych aparatów USG do podglądania maluszka ;) Ja dziś widziałam moją kruszynke więc jestem cała Happy, ale za parę dni znów dopadnie mnie stres i zwątpienie ;) kiedy masz wizytę?

p19uqqmzxqi22hcj.png

To byl by super wynalazek, lezal by obok na poduszce a na spacerze w torebce, to byl by moj nierozlaczny przyjaciel ❤

Za trzy tygodnie.. :( no jakaś niestety niespokojna dziś jestem..

Ale dziękuję wam za wsparcie... Zawsze mogę się wam wygadać

p19u3e3ks4xj9gci.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Tez sie ciesze, ze jest takie forum i takie fajne dziewczyny :) calymi dniami jestem praktycznie sama, przynajmniej z wami moge sobie porozmawiac, dopytac sie, wyzalic, pochwalic :) musimy zorganizowac po porodach spotkanie z dzieciaczkami !❤hehe

No a najgorzej jak jeszcze w tym zostaje się samemu to te myśli są jeszcze czerniejsze :*myślałaś nad tym żeby tak sama dla siebie się umówić na wizytę i wyciszyć?:* tule Cię mocno smutasku:***
Jeśli u Ciebie tak kiepsko to popieram... Bo ciężko zniesiesz te trzy tygodnie do wizyty a to w naszym stanie nie jest wskazane

f2w39n7303c24ozn.png

Emilka, Klaudia☺☺☺ każdy ma swoje gusta;) ja wole takie mniej powszechne bardziej oryginalne, niz te powszechne choć i one nie sa jakieś brzydkie. Ja bym sie kierowala tym zeby dalo sie je zdrabniac i zeby bylo wygodne dla dziecka, np. nie dalabym imienia Janina, choc moja ukochana babcia miala tak na imie, wiemy jakie czasy, jakie tendencje, zeby inne dzieci nie dokuczaly, ja sama wiem po sobie bo mam imie bardzo odmienne i cale dziecinstwo bylam obiektem kpin dzieci a nawet nauczycieli..:/

Emilka, Klaudia☺☺☺ każdy ma swoje gusta;) ja wole takie mniej powszechne bardziej oryginalne, niz te powszechne choć i one nie sa jakieś brzydkie. Ja bym sie kierowala tym zeby dalo sie je zdrabniac i zeby bylo wygodne dla dziecka, np. nie dalabym imienia Janina, choc moja ukochana babcia miala tak na imie, wiemy jakie czasy, jakie tendencje, zeby inne dzieci nie dokuczaly, ja sama wiem po sobie bo mam imie bardzo odmienne i cale dziecinstwo bylam obiektem kpin dzieci a nawet nauczycieli..:/

Klaudia tez nie da sie zdrobnic :p a jak masz na imie ? Jesli moge zapytac ?

reklama
Do góry