mi tez w piatek pani ginekolog mowila ze chyba widzi wyrostek a z drugiej strony pepowkna wokol brzucha sie owinela i miedzy nogami poszla i wszystko zaslonilaWpisz sobie może w Google wyrostek płciowy to więcej ich zobaczysz i będziesz wiedziała o co mi chodzi ... Bo tu to może być pepowina...
reklama
G
gosc12
Gość
ja myślę, że jeśli chodzi o fora cieżarówek to zdecydowanie złoto wywalczymy
Ciekawe czy da sie to gdzies sprawdzic
Jola92
Fanka BB :)
Ja w telewizji byłam już nie raz, co mi szkodzi znowu hahahŻebyśmy tylko w mediach nie wylądowaly
SzczęśliwaCiężarna
Musimy być jeszcze trochę cierpliwe... Niedługo wszystko będzie pewne [emoji16]mi tez w piatek pani ginekolog mowila ze chyba widzi wyrostek a z drugiej strony pepowkna wokol brzucha sie owinela i miedzy nogami poszla i wszystko zaslonila
kluseczka89
ach Ci ludzie...i te ich wpieranie..myslalam ze tylko mi tak sie przytrafiło, jak ostatnio powiedzialam ze moze coreczka będzie bo syn mówił ze siostrzyczke chce to odrazu znajomi mi powiedzieli ze "raczej nie, na pewno bedzie chlopak" nie komentowalam wiecej i tak slucham odkad wiedza znajomi i rodzina ich przepowiednie dość nachalne więc poprostu zaczęło mnie to drażnić. jakby bylo w drugą str to też pewnie by mnie drażnilo☺☺☺ co ciekawsze wszystkie moje kolezanki sa w ciazy (razem jest ich 8) i 6/8 maja miec dziewczynki a 2 jeszcze nie wiedza.Mnie wszyscy wróżyli córkę za pierwszym razem. Dostałam w sumie 11 sukienek dla niej :-) nawet do Chrztu! Tylko jak mówiłam, że chcę chłopczyka i urodził się synek. (w 19 tc lekarz potwierdził, że chłopiec to mówili, że pewnie się pomylił ;-) )
Teraz wszyscy wróżą chłopca, ale mnie to pasuje, bo chciałabym drugiego synka.
G
gosc12
Gość
A to chęci u mnie ma każdy inne [emoji16] mnę siostry i mama dziewczynkę bo większość jest chlopcow [emoji16] ja też dziewczynkę a u faceta chyba bardziej chcą chłopca bo mój facet ma same siostry i tylko on przekaże nazwisko [emoji16]
W ciazy powinna byc opcja w odpowiednim tygodniu : * Wybierz a) Dziewczynka lub b) Chłopiec. Hahaha
G
gosc12
Gość
Ważne ze zdrowe nasze dzieciaki ❤Musimy być jeszcze trochę cierpliwe... Niedługo wszystko będzie pewne [emoji16]
SzczęśliwaCiężarna
Haha raczej z tego powodu się nami nie zainteresują [emoji16] teraz trzeba być jak siostry Godlewskie [emoji16] może gdybyśmy nagi kalendarz z brzuchami zrobiły to by nas wzięli do Pytania na Śniadanie [emoji16]Żebyśmy tylko w mediach nie wylądowaly
Wow fajnie Też bym kiedyś chciała być w TV. Byle nie w wiadomościach [emoji14]Ja w telewizji byłam już nie raz, co mi szkodzi znowu hahah
reklama
SzczęśliwaCiężarna
I oby były zdrowe do końca żeby nic nikomu na polowkowych nie wyszłoWażne ze zdrowe nasze dzieciaki [emoji173]
Podziel się: