reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Wpisz sobie może w Google wyrostek płciowy to więcej ich zobaczysz i będziesz wiedziała o co mi chodzi ... Bo tu to może być pepowina...

f2w39n7303c24ozn.png
mi tez w piatek pani ginekolog mowila ze chyba widzi wyrostek a z drugiej strony pepowkna wokol brzucha sie owinela i miedzy nogami poszla i wszystko zaslonila

reklama
Mnie wszyscy wróżyli córkę za pierwszym razem. Dostałam w sumie 11 sukienek dla niej :-) nawet do Chrztu! Tylko jak mówiłam, że chcę chłopczyka i urodził się synek. (w 19 tc lekarz potwierdził, że chłopiec to mówili, że pewnie się pomylił ;-) )
Teraz wszyscy wróżą chłopca, ale mnie to pasuje, bo chciałabym drugiego synka.
ach Ci ludzie...i te ich wpieranie..myslalam ze tylko mi tak sie przytrafiło, jak ostatnio powiedzialam ze moze coreczka będzie bo syn mówił ze siostrzyczke chce to odrazu znajomi mi powiedzieli ze "raczej nie, na pewno bedzie chlopak" nie komentowalam wiecej i tak slucham odkad wiedza znajomi i rodzina ich przepowiednie dość nachalne więc poprostu zaczęło mnie to drażnić. jakby bylo w drugą str to też pewnie by mnie drażnilo☺☺☺ co ciekawsze wszystkie moje kolezanki sa w ciazy (razem jest ich 8) i 6/8 maja miec dziewczynki a 2 jeszcze nie wiedza.

A to chęci u mnie ma każdy inne [emoji16] mnę siostry i mama dziewczynkę bo większość jest chlopcow [emoji16] ja też dziewczynkę a u faceta chyba bardziej chcą chłopca bo mój facet ma same siostry i tylko on przekaże nazwisko [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

W ciazy powinna byc opcja w odpowiednim tygodniu : * Wybierz a) Dziewczynka lub b) Chłopiec. Hahaha :D

reklama
Do góry