olaaa7
Fanka BB :)
Gratulacje córeczki Super, że wszystko dobrze. A miałaś pobieraną krew na Pappa?Jestem już po Dzidzia zdrowa wg USG ryzyko wad niskie. I na 80 procent dziewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje córeczki Super, że wszystko dobrze. A miałaś pobieraną krew na Pappa?Jestem już po Dzidzia zdrowa wg USG ryzyko wad niskie. I na 80 procent dziewczynka
Tak miałam wynik za 2tygGratulacje córeczki Super, że wszystko dobrze. A miałaś pobieraną krew na Pappa?
Gratuluję córeczki! :-) to jak na początku był wysyp chłopców, to teraz coraz więcej dziewczynek sie ujawniaJestem już po Dzidzia zdrowa wg USG ryzyko wad niskie. I na 80 procent dziewczynka
SuperJestem już po Dzidzia zdrowa wg USG ryzyko wad niskie. I na 80 procent dziewczynka
Gratuluję córeczkiJestem już po Dzidzia zdrowa wg USG ryzyko wad niskie. I na 80 procent dziewczynka
Witaj super ze do nas dołączyłas będzie Ci raźniej ja też jestem po stracie wiec Cię doskonale rozumiem.. bierzesz jakieś leki?Witajcie chciałabym dołączyć, wcześniej nie miałam odwagi. Jestem po 1 stracie, z problemami immunologicznymi , hormonalnymi, zakrzepowymi. Dziś 13tydzień i 4 dzień i postanowiłam się odezwać, zawsze to w grupie raźniej mam termin na 21.07. Początki miałam trudne,bo najpierw było puste jajo i myślałam,że to powtórka z rozrywki,potem po pojawieniu się zarodka z serduszkiem miałam względny spokój do 9tc, kiedy dostałam strasznego krwotoku...mam krwiaka podowodniowego,dalej jest,ale powoli się zmniejsza i organizuje. Miał 5x1cm. Większy niż Dzidzia. Od 5tygodni leżę.. Jak przestałam się tak zamartwiać krwiakiem,dowiedziałam się,że łożysko brzeżnie przoduje...któraś z Was tak ma? Mam ogromną nadzieję,że się podniesie. W piątek na usg Maluszek miał 7,25cm , płci nie znam, prenatalne okey
Znacie jakieś sposoby na wzdęcia i zaparcia? Espumisan i laktuloza nie pomagają. Mam bardzo duży brzuch przez te wzdęcia...
A więcej żelaza ma pietruszka czy natka?Widzisz, a ja rozmawiałam w zeszłym tyg z onkodietetykiem i babka mówiła ze burak jest przereklamowany, ilość żelaza które się wchłania jest nieproporcjonalna do ilości która trzeba zjesc. I owszem, pietruszka, jarmuż dużo bardziej polecała..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
GratulujęJestem już po Dzidzia zdrowa wg USG ryzyko wad niskie. I na 80 procent dziewczynka
Bedzie dobrze trzymam mocno kciuki :*Witam z rana czekam właśnie pod przychodnia na prenatalne i już mi się włącza stresssss