reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

I coś Ci to pomoglo że np plamienia ustały? Ja póki co żadnych plamień nie mialam tylko mnóstwo tego mlecznego śluzu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No jeden dzien I plamienie ustalo, I brzuch przestal bolec nie wiem czy to tylko dzialanie nospy czy co innego ale chyba podzialalo. Nt nospy tez czytalam ze moze powodowac onm u dzieci ale mysle, ze jak kobieta ma ciaze zagrozona to nie mysli o tym. I wiele kobiet pisze w necie, ze bralo cala ciaze a dzieciaczki zdrowe, wiec mysle, ze gdyby bylo cos nie tak to by lekarze nie zapisywali

reklama
No jeden dzien I plamienie ustalo, I brzuch przestal bolec nie wiem czy to tylko dzialanie nospy czy co innego ale chyba podzialalo. Nt nospy tez czytalam ze moze powodowac onm u dzieci ale mysle, ze jak kobieta ma ciaze zagrozona to nie mysli o tym. I wiele kobiet pisze w necie, ze bralo cala ciaze a dzieciaczki zdrowe, wiec mysle, ze gdyby bylo cos nie tak to by lekarze nie zapisywali
Ja od 20tc bralam nospe bo mi sie macica stawiala i urodzilam dzień przed terminem calkiem zdrową córkę :-) szyjka mi się wtedy skracala dosc szybko ale zadnego szwu czy cos nie mialam zakladanego.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia, lej na niego. =*
Leję :-) on po prostu jest sam póki co i go drażni, że mi się układa. A jak się dowie o cionszy to już w ogóle będzie mu gula chodziła.

Dziewczyny z innej beczki. Z młodą mam badanie w poradni psychologiczno pedagogicznej i muszę do tego czasu ogarnąć parę rzeczy, m.in. audiogram i badanie wzroku. Czy na ten cały audiogram (badanie słuchu) muszę mieć skierowanie od pediatry Laury czy muszę się gdzies prywatnie umowic?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Też myślę że będzie dobrze, wybraliśmy ginekologa - położnika najlepszego i bardzo polecanego we Wrocławiu. W dodatku 17 lat pracował jako diabetolog w poradni dla ciężarnych a ja po sterydach na astmę, mam trochę za dużo :( być może jest ryzyko zatrucia ciążowego, cukrzycy ciążowej itp :(

Napisane na STF-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też myślę że będzie dobrze, wybraliśmy ginekologa - położnika najlepszego i bardzo polecanego we Wrocławiu. W dodatku 17 lat pracował jako diabetolog w poradni dla ciężarnych a ja po sterydach na astmę, mam trochę za dużo :( być może jest ryzyko zatrucia ciążowego, cukrzycy ciążowej itp :(

Napisane na STF-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestes z Wroclawia czy okolic?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry