reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@aanjaa @Galadriela gratuluję dwóch kreseczek :-) na koedy wam termin wychodzi?

Mi w dzien nic w zasadzie nie jest tylko mdlosci i zgaga wieczorem i w nocy blee. Przy Laurze nic mdlosci nie mialam. Coś czuję że wesoło będzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie plany dzisiaj ciekawie się zapowiadają, urodziny teściowej. Cała rodzina, my jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy bo czekamy chociaż do pierwszej wizyty a ja jak na złość nie mogę nic dzisiaj przełknąć...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie plany dzisiaj ciekawie się zapowiadają, urodziny teściowej. Cała rodzina, my jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy bo czekamy chociaż do pierwszej wizyty a ja jak na złość nie mogę nic dzisiaj przełknąć...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dasz radę. Najwyzej jak coś się będą pytac, powiedz że gorzej sie czujesz cyz coś, jak nie chcesz jeszcze teraz mówić o dzidzi. Swoją drogą ja tez nic przelknac nie mogę, zaczelo mnie mdlic :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dasz radę. Najwyzej jak coś się będą pytac, powiedz że gorzej sie czujesz cyz coś, jak nie chcesz jeszcze teraz mówić o dzidzi. Swoją drogą ja tez nic przelknac nie mogę, zaczelo mnie mdlic :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mam cichą nadzieje ze ta ciąża będzie „bezobjawowa” tak jak z Leonem, ale niestety się nie zapowiada. Muli mnie na sama myśl o czymś innym niż woda lub melisa [emoji53] Siostra wymiotowała z kolei całe pół roku, nie chciałabym podzielić jej losu [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam cichą nadzieje ze ta ciąża będzie „bezobjawowa” tak jak z Leonem, ale niestety się nie zapowiada. Muli mnie na sama myśl o czymś innym niż woda lub melisa [emoji53] Siostra wymiotowała z kolei całe pół roku, nie chciałabym podzielić jej losu [emoji12]

Też mialam pierwszą ciążę bezobjawową a tu już widzę że zapowiada się całkiem inaczej. Najwyzej przytule kibelek byleby ciąża bez powikłań była. Bo tych powiklan sie za bardzo boje. Staralismy sie o dziecko od lutego i teraz mam stracha że cos pojdzie nie tak. Za duzo naczytalam sie o poronieniach w pierwszych tygodniach ciąży :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Też mialam pierwszą ciążę bezobjawową a tu już widzę że zapowiada się całkiem inaczej. Najwyzej przytule kibelek byleby ciąża bez powikłań była. Bo tych powiklan sie za bardzo boje. Staralismy sie o dziecko od lutego i teraz mam stracha że cos pojdzie nie tak. Za duzo naczytalam sie o poronieniach w pierwszych tygodniach ciąży :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie ma co czytać, według różnych zakamarków internetu to my dziecka w brzuchu nie mamy bo to zarodek czy tam zlepek komórek [emoji6]
Będzie dobrze a w lipcu będziemy się „wysypywać” aż miło [emoji173]️

Nie ma co czytać, według różnych zakamarków internetu to my dziecka w brzuchu nie mamy bo to zarodek czy tam zlepek komórek [emoji6]
Będzie dobrze a w lipcu będziemy się „wysypywać” aż miło [emoji173]️

Oby. Póki co za sobą jedna ciąża donoszona bo dzien przed terminem rodzilam. Teraz aby mnie pobolewa lekko jak przed @ ale sobie to tłumaczę powiekszającą się macicą. Żadnych plamień nie mam i to mnie cieszy. A takie cieple podbrzusze w początkowych tygodniach to normalne? Pytam bo już nie pamiętam jak to bylo te 11 lat temu jak w ciążę zachodziłam :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witaj @Galadriela, @aanjaa :) lipiec piękny miesiąc :)

Dzień dobry :) dopiero wstałam :o wczoraj miałam straszne humorki a jeszcze odwiedziliśmy rodziców mojego i jego mama pytała co ja taka cicha i smutna.. Może to też wynika z tego że się martwię tymi plamieniami a może to hormony [emoji14] strasznie długo ostatnio śpię - do 10/11, w dzień drzemka a wieczorem padam.. Masakra więcej śpię niż funkcjonuje hehe ale mam odpoczywać to odpoczywam :) właśnie przyjęłam moje witaminki ciążowe i zjadłam śniadanko :) znów mam ochotę na gotowane jajka <3 a poszukiwania mieszkania ciąg dalszy.. ceny z Marsa jakieś serio.. Mam nadzieję że do lipca kupimy i nowy członek rodziny będzie miał swój kącik :)
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
Do góry