reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@aanjaa @Galadriela gratuluję dwóch kreseczek :-) na koedy wam termin wychodzi?

Mi w dzien nic w zasadzie nie jest tylko mdlosci i zgaga wieczorem i w nocy blee. Przy Laurze nic mdlosci nie mialam. Coś czuję że wesoło będzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie plany dzisiaj ciekawie się zapowiadają, urodziny teściowej. Cała rodzina, my jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy bo czekamy chociaż do pierwszej wizyty a ja jak na złość nie mogę nic dzisiaj przełknąć...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie plany dzisiaj ciekawie się zapowiadają, urodziny teściowej. Cała rodzina, my jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy bo czekamy chociaż do pierwszej wizyty a ja jak na złość nie mogę nic dzisiaj przełknąć...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dasz radę. Najwyzej jak coś się będą pytac, powiedz że gorzej sie czujesz cyz coś, jak nie chcesz jeszcze teraz mówić o dzidzi. Swoją drogą ja tez nic przelknac nie mogę, zaczelo mnie mdlic :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dasz radę. Najwyzej jak coś się będą pytac, powiedz że gorzej sie czujesz cyz coś, jak nie chcesz jeszcze teraz mówić o dzidzi. Swoją drogą ja tez nic przelknac nie mogę, zaczelo mnie mdlic :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mam cichą nadzieje ze ta ciąża będzie „bezobjawowa” tak jak z Leonem, ale niestety się nie zapowiada. Muli mnie na sama myśl o czymś innym niż woda lub melisa [emoji53] Siostra wymiotowała z kolei całe pół roku, nie chciałabym podzielić jej losu [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam cichą nadzieje ze ta ciąża będzie „bezobjawowa” tak jak z Leonem, ale niestety się nie zapowiada. Muli mnie na sama myśl o czymś innym niż woda lub melisa [emoji53] Siostra wymiotowała z kolei całe pół roku, nie chciałabym podzielić jej losu [emoji12]

Też mialam pierwszą ciążę bezobjawową a tu już widzę że zapowiada się całkiem inaczej. Najwyzej przytule kibelek byleby ciąża bez powikłań była. Bo tych powiklan sie za bardzo boje. Staralismy sie o dziecko od lutego i teraz mam stracha że cos pojdzie nie tak. Za duzo naczytalam sie o poronieniach w pierwszych tygodniach ciąży :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Też mialam pierwszą ciążę bezobjawową a tu już widzę że zapowiada się całkiem inaczej. Najwyzej przytule kibelek byleby ciąża bez powikłań była. Bo tych powiklan sie za bardzo boje. Staralismy sie o dziecko od lutego i teraz mam stracha że cos pojdzie nie tak. Za duzo naczytalam sie o poronieniach w pierwszych tygodniach ciąży :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie ma co czytać, według różnych zakamarków internetu to my dziecka w brzuchu nie mamy bo to zarodek czy tam zlepek komórek [emoji6]
Będzie dobrze a w lipcu będziemy się „wysypywać” aż miło [emoji173]️

Nie ma co czytać, według różnych zakamarków internetu to my dziecka w brzuchu nie mamy bo to zarodek czy tam zlepek komórek [emoji6]
Będzie dobrze a w lipcu będziemy się „wysypywać” aż miło [emoji173]️

Oby. Póki co za sobą jedna ciąża donoszona bo dzien przed terminem rodzilam. Teraz aby mnie pobolewa lekko jak przed @ ale sobie to tłumaczę powiekszającą się macicą. Żadnych plamień nie mam i to mnie cieszy. A takie cieple podbrzusze w początkowych tygodniach to normalne? Pytam bo już nie pamiętam jak to bylo te 11 lat temu jak w ciążę zachodziłam :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witaj @Galadriela, @aanjaa :) lipiec piękny miesiąc :)

Dzień dobry :) dopiero wstałam :o wczoraj miałam straszne humorki a jeszcze odwiedziliśmy rodziców mojego i jego mama pytała co ja taka cicha i smutna.. Może to też wynika z tego że się martwię tymi plamieniami a może to hormony [emoji14] strasznie długo ostatnio śpię - do 10/11, w dzień drzemka a wieczorem padam.. Masakra więcej śpię niż funkcjonuje hehe ale mam odpoczywać to odpoczywam :) właśnie przyjęłam moje witaminki ciążowe i zjadłam śniadanko :) znów mam ochotę na gotowane jajka <3 a poszukiwania mieszkania ciąg dalszy.. ceny z Marsa jakieś serio.. Mam nadzieję że do lipca kupimy i nowy członek rodziny będzie miał swój kącik :)
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
Do góry