reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry :) och, nie sądziłam, że do Was dołączę.. Zrobiłam dziś test i bach :
1510472162-9464731fd34118d9-aaaaaa.jpeg
Na dziś /jutro wypadałby okres.
Powiem może coś o sobie. Ania, mam 24 lata, jestem mama 5miesiecznego Kacperka. Mieszkam w okolicach Krakowa. Do lekarza pójdę chyba dopiero ok. 7 tygodnia, żeby podwójnie nie przeżywać czy będzie serduszko. Pozdrawiam cieplutko [emoji8]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) och, nie sądziłam, że do Was dołączę.. Zrobiłam dziś test i bach :
Powiem może coś o sobie. Ania, mam 24 lata, jestem mama 5miesiecznego Kacperka. Mieszkam w okolicach Krakowa. Do lekarza pójdę chyba dopiero ok. 7 tygodnia, żeby podwójnie nie przeżywać czy będzie serduszko. Pozdrawiam cieplutko [emoji8]

No pięknie! Dzieciaczki rok po roku- zawsze chciałam a jak przyszło co do czego to nie miałam odwagi [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super gratulacje :* witamy :)

Ale zuper gratuluje. Super sprawa z taka mala roznica wieku. Jak urodzilam corke (cc) i miala 3 mc to okazalo sienze znow jestem w ciazy. Na poczatku wylam jak glupia ale pozniej byli i nadal sa jak blizniaki.

Witam nowe babeczki. Gratuluje pozytywnym testow.

Ja uciekam robie sniadanie i musze jechac na zakupy....z dzieciakami bo maz nocke odsypia.

Ja korzystam z posiadania męża i robię maski z filcu dla moich babeczek, a on zerka na babiniec :D. Kiedyś było prościej jeśli o maski superbohaterów chodzi, był tylko Zorro i rach ciach maska gotowai, a teraz zażyczyły sobie kucykowo-pegazowo-jednorożcowych tworów ;)

Witaj☺ tez jestem mama Kacperka tylko ma 2.5 roku☺

Ja korzystam z posiadania męża i robię maski z filcu dla moich babeczek, a on zerka na babiniec :D. Kiedyś było prościej jeśli o maski superbohaterów chodzi, był tylko Zorro i rach ciach maska gotowai, a teraz zażyczyły sobie kucykowo-pegazowo-jednorożcowych tworów ;)
U nas tez kucyki rzadza☺

reklama
Do góry