reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jem wryby wędzone, ale nie będę nikogo namawiać. Jak któraś nie czuje się pewnie lepiej sobie odmówić niż się stresować. Jeżeli chodzi o jedzenie zrezygnowałam tylko z surowego mięsa i ryb, chociaż tatara i sushi kocham miłością ogromną :D

reklama
Widzę dziewczyny że produkcja jakby ucichla. Pewnie na zamkniętym trwa ja czekam jeszcze na dostęp. Dziś znowu klucia w pachwinie a na dodatek corka sie przeziebila gdzies i narzeka ze cos ja ucho pobolewa. Oby nie skonczylo sie zapalebiem ucha.

Widzę dziewczyny że produkcja jakby ucichla. Pewnie na zamkniętym trwa ja czekam jeszcze na dostęp. Dziś znowu klucia w pachwinie a na dodatek corka sie przeziebila gdzies i narzeka ze cos ja ucho pobolewa. Oby nie skonczylo sie zapalebiem ucha.

Nie kochana dziś nawet tam spokojnie chyba jakaś weekendowa pauza :D oj biedna córcia oby jej nie rozłożyło bo ta pogoda to tylko temu sprzyja..

Hej, nie widze forum zamkniętego. Jestem dodana w ogole? Bylam dodana to tej grupy zamknietej, ale forum powinno byc czytelniejsze...dajcie jakis link, to sprawdze czy mam uprawnienia do przegladania.

Hej, nie widze forum zamkniętego. Jestem dodana w ogole? Bylam dodana to tej grupy zamknietej, ale forum powinno byc czytelniejsze...dajcie jakis link, to sprawdze czy mam uprawnienia do przegladania.

Jesteś na pewno tylko niektóre dziewczyny czekają jeszcze na potwierdzenie dostępu jakieś błędy tam powychodzily i dopiero się to "tworzy " ale tam też cisza :D jakiś dzień ciszy dziś:D

reklama
Do góry