reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A czy przy takim szwie,mozna normalnie funkcjonowac,zakupy, obiad,sprzatanue delikatnie bez wyczynow oczywiscie mycia okien itp

reklama
Ci powiem że moze i Polna ma nieciekawe opinie,ale za to jakie jedzenie super :-) no i zalezy na jakiego lekarza kto trafi. Ale ogolnie wrazenia jak najbardziej pozytywne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja rodziłam na Polnej we wrześniu 2015 i jestem bardzo zadowolona!!! :) urodziłam w nocy z czwartku na piątek o 2:30 a w niedziele rano już mnie wypuścili do domku :)

oar83e3kacl5sn2v.png

Już tak szybko wiadomo ze musisz go mieć?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A czy przy takim szwie,mozna normalnie funkcjonowac,zakupy, obiad,sprzatanue delikatnie bez wyczynow oczywiscie mycia okien itp

Mam obciążony wywiad położniczy - straciłam Synka przez niewydolność szyjki w 23 tygodniu. Aby zapobiec kolejnej tragedii, tym razem próbujemy ze szwem założonym już w 13 tygodniu, a to wypada po Nowym Roku. Lekarz wszystko zaplanował, walczył z nami o pierwsze dziecko, leczył nas z niepłodności i odebrał przedwczesny poród Synka.
Co do aktywności to muszę ograniczyć do minimum: mogę chodzić do toalety i pod prysznic oraz usiąść do posiłków. Nie planuje sprzątać, gotować czy robić zakupów - to za duże obciążenie. Wyjścia tylko do laboratorium - mam pod domem i do lekarza na wizyty - od założenia szwu co tydzień lub co dwa. Jak będzie bardzo źle to szpital. Także mamy przed sobą sporą batalię do przeprowadzenia....

Dziewxzyny a jak z waszym libido? Mi juz na kilka dni przed zrobieniem testu calkowicie przeszla ochota na seksy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Dototea. Współczuje niesamowicie. Życzę Ci bardzo dużo siły bo to ze maleństwo urodzi się zdrowe to wszystkie wiemy [emoji173]️

@Elodia ja mam właśnie na odwrót, libido pod sufitem, aż mnie to przeraża, ale G. oczywiście wniebowzięty [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie dziś dzień przyjemnie minął... były gofry domowe, wiec smacznie i kremik robiłam coby skore bardziej do rozciągania przygotować... Tyle czasu to odkładałam, znaczy zrobienie balsamu, a jak się o ciąży dowiedziałam to raz ciach i gotowe mazidlo :-) :)

Ja znów mam lekkie plamienie... Tylko delikatnie brązowe... Sama już nie wiem od czego :( mam nadzieję że z dzidzią wszystko dobrze... Dopiero w środę byłam u mojej gin żeby sprawdziła czy coś się dzieje ale mówiła że nic niepokojącego nie zauważa.. Mam duphaston.. Miała któraś z was plamienie w ciąży jakiś czas i było dobrze później?? Nie jest to żywa krew..

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mnie dziś dzień przyjemnie minął... były gofry domowe, wiec smacznie i kremik robiłam coby skore bardziej do rozciągania przygotować... Tyle czasu to odkładałam, znaczy zrobienie balsamu, a jak się o ciąży dowiedziałam to raz ciach i gotowe mazidlo :-) :)

O, a jakie mazidło robisz? Ja jutro zabieram się za peeling kawowy ale myśle tez nad czymś intensywnie nawilżającym [emoji846]

reklama
O, a jakie mazidło robisz? Ja jutro zabieram się za peeling kawowy ale myśle tez nad czymś intensywnie nawilżającym [emoji846]

Tym razem to co pod rękę wpadło, czyli masło shea nierafinowanej., masło kakaowe nierafinowanej., olej z pestek moreli i wit E. Plus lekkie mazidlo na wiatry i mrozy bo u nas już czas na takie atrakcje pogodowe.

Peeling kawowy brzmi pysznie ;) <3

Do góry