reklama
Ci powiem że moze i Polna ma nieciekawe opinie,ale za to jakie jedzenie super :-) no i zalezy na jakiego lekarza kto trafi. Ale ogolnie wrazenia jak najbardziej pozytywne.
Ja rodziłam na Polnej we wrześniu 2015 i jestem bardzo zadowolona!!! urodziłam w nocy z czwartku na piątek o 2:30 a w niedziele rano już mnie wypuścili do domku
Dorotea.
Fanka BB :)
Już tak szybko wiadomo ze musisz go mieć?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A czy przy takim szwie,mozna normalnie funkcjonowac,zakupy, obiad,sprzatanue delikatnie bez wyczynow oczywiscie mycia okien itp
Mam obciążony wywiad położniczy - straciłam Synka przez niewydolność szyjki w 23 tygodniu. Aby zapobiec kolejnej tragedii, tym razem próbujemy ze szwem założonym już w 13 tygodniu, a to wypada po Nowym Roku. Lekarz wszystko zaplanował, walczył z nami o pierwsze dziecko, leczył nas z niepłodności i odebrał przedwczesny poród Synka.
Co do aktywności to muszę ograniczyć do minimum: mogę chodzić do toalety i pod prysznic oraz usiąść do posiłków. Nie planuje sprzątać, gotować czy robić zakupów - to za duże obciążenie. Wyjścia tylko do laboratorium - mam pod domem i do lekarza na wizyty - od założenia szwu co tydzień lub co dwa. Jak będzie bardzo źle to szpital. Także mamy przed sobą sporą batalię do przeprowadzenia....
oposom
Zaangażowana w BB
kalii
Zaciekawiona BB
Mnie dziś dzień przyjemnie minął... były gofry domowe, wiec smacznie i kremik robiłam coby skore bardziej do rozciągania przygotować... Tyle czasu to odkładałam, znaczy zrobienie balsamu, a jak się o ciąży dowiedziałam to raz ciach i gotowe mazidlo
Ja znów mam lekkie plamienie... Tylko delikatnie brązowe... Sama już nie wiem od czego mam nadzieję że z dzidzią wszystko dobrze... Dopiero w środę byłam u mojej gin żeby sprawdziła czy coś się dzieje ale mówiła że nic niepokojącego nie zauważa.. Mam duphaston.. Miała któraś z was plamienie w ciąży jakiś czas i było dobrze później?? Nie jest to żywa krew..
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
oposom
Zaangażowana w BB
Mnie dziś dzień przyjemnie minął... były gofry domowe, wiec smacznie i kremik robiłam coby skore bardziej do rozciągania przygotować... Tyle czasu to odkładałam, znaczy zrobienie balsamu, a jak się o ciąży dowiedziałam to raz ciach i gotowe mazidlo
O, a jakie mazidło robisz? Ja jutro zabieram się za peeling kawowy ale myśle tez nad czymś intensywnie nawilżającym [emoji846]
reklama
kalii
Zaciekawiona BB
O, a jakie mazidło robisz? Ja jutro zabieram się za peeling kawowy ale myśle tez nad czymś intensywnie nawilżającym [emoji846]
Tym razem to co pod rękę wpadło, czyli masło shea nierafinowanej., masło kakaowe nierafinowanej., olej z pestek moreli i wit E. Plus lekkie mazidlo na wiatry i mrozy bo u nas już czas na takie atrakcje pogodowe.
Peeling kawowy brzmi pysznie <3
Podziel się: