reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A czy przy takim szwie,mozna normalnie funkcjonowac,zakupy, obiad,sprzatanue delikatnie bez wyczynow oczywiscie mycia okien itp

reklama
Ci powiem że moze i Polna ma nieciekawe opinie,ale za to jakie jedzenie super :-) no i zalezy na jakiego lekarza kto trafi. Ale ogolnie wrazenia jak najbardziej pozytywne.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja rodziłam na Polnej we wrześniu 2015 i jestem bardzo zadowolona!!! :) urodziłam w nocy z czwartku na piątek o 2:30 a w niedziele rano już mnie wypuścili do domku :)

oar83e3kacl5sn2v.png

Już tak szybko wiadomo ze musisz go mieć?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A czy przy takim szwie,mozna normalnie funkcjonowac,zakupy, obiad,sprzatanue delikatnie bez wyczynow oczywiscie mycia okien itp

Mam obciążony wywiad położniczy - straciłam Synka przez niewydolność szyjki w 23 tygodniu. Aby zapobiec kolejnej tragedii, tym razem próbujemy ze szwem założonym już w 13 tygodniu, a to wypada po Nowym Roku. Lekarz wszystko zaplanował, walczył z nami o pierwsze dziecko, leczył nas z niepłodności i odebrał przedwczesny poród Synka.
Co do aktywności to muszę ograniczyć do minimum: mogę chodzić do toalety i pod prysznic oraz usiąść do posiłków. Nie planuje sprzątać, gotować czy robić zakupów - to za duże obciążenie. Wyjścia tylko do laboratorium - mam pod domem i do lekarza na wizyty - od założenia szwu co tydzień lub co dwa. Jak będzie bardzo źle to szpital. Także mamy przed sobą sporą batalię do przeprowadzenia....

Dziewxzyny a jak z waszym libido? Mi juz na kilka dni przed zrobieniem testu calkowicie przeszla ochota na seksy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Dototea. Współczuje niesamowicie. Życzę Ci bardzo dużo siły bo to ze maleństwo urodzi się zdrowe to wszystkie wiemy [emoji173]️

@Elodia ja mam właśnie na odwrót, libido pod sufitem, aż mnie to przeraża, ale G. oczywiście wniebowzięty [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie dziś dzień przyjemnie minął... były gofry domowe, wiec smacznie i kremik robiłam coby skore bardziej do rozciągania przygotować... Tyle czasu to odkładałam, znaczy zrobienie balsamu, a jak się o ciąży dowiedziałam to raz ciach i gotowe mazidlo :-) :)

Ja znów mam lekkie plamienie... Tylko delikatnie brązowe... Sama już nie wiem od czego :( mam nadzieję że z dzidzią wszystko dobrze... Dopiero w środę byłam u mojej gin żeby sprawdziła czy coś się dzieje ale mówiła że nic niepokojącego nie zauważa.. Mam duphaston.. Miała któraś z was plamienie w ciąży jakiś czas i było dobrze później?? Nie jest to żywa krew..

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mnie dziś dzień przyjemnie minął... były gofry domowe, wiec smacznie i kremik robiłam coby skore bardziej do rozciągania przygotować... Tyle czasu to odkładałam, znaczy zrobienie balsamu, a jak się o ciąży dowiedziałam to raz ciach i gotowe mazidlo :-) :)

O, a jakie mazidło robisz? Ja jutro zabieram się za peeling kawowy ale myśle tez nad czymś intensywnie nawilżającym [emoji846]

reklama
O, a jakie mazidło robisz? Ja jutro zabieram się za peeling kawowy ale myśle tez nad czymś intensywnie nawilżającym [emoji846]

Tym razem to co pod rękę wpadło, czyli masło shea nierafinowanej., masło kakaowe nierafinowanej., olej z pestek moreli i wit E. Plus lekkie mazidlo na wiatry i mrozy bo u nas już czas na takie atrakcje pogodowe.

Peeling kawowy brzmi pysznie ;) <3

Do góry