reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie wybieglysmy z tematem za daleko
Ja wyszłam ze szpitala rano, a Synka urodziłam o 22:10 poprzedniego wieczoru. Wyszłam na własne żądanie, nie mogłam patrzeć na szpital po miesiącu spędzonym na patologii ciąży :/
Teraz mnie czeka pobyt około tygodniowy w styczniu 2018 roku i zabieg że znieczuleniem zewnątrzoponowym.
Zabieg związany z ciąża.??

reklama
Już druga, no nie motywujecie [emoji12][emoji1] będę udawała ze tematu nie ma hahah

Patrzcie na test z przedwczoraj, gdyby nie beta to ledwo widać ta kreskę, chyba sobie za 2 tygodnie zrobię wyraźny pamiątkowy [emoji1]

1510398939-d146a56e2a78eb0c-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie,ze motywujące,ja przeszłam to dwa razy bez znieczulenia,drugi był lepszy i szybszy od pierwszego,trzeci raz bede próbowała zrobic tak samo.Bardzo ważna jest aktywność fizyczna do ostatnich dni przed porodem-to naprawdę pomaga.Koniec leżakowania i objadania sie:)

Wlasnie,ze motywujące,ja przeszłam to dwa razy bez znieczulenia,drugi był lepszy i szybszy od pierwszego,trzeci raz bede próbowała zrobic tak samo.Bardzo ważna jest aktywność fizyczna do ostatnich dni przed porodem-to naprawdę pomaga.Koniec leżakowania i objadania sie:)

No właśnie, nie mogłam się długi czas zmotywować i w końcu pare dni temu znalazłam sobie fajny trening jogi, i do tego ćwiczenia na wzmocnienie brzucha. I oczywiście syn w domu wiec pociągami i autami tez trzeba jeździć [emoji6]

Mi pomidorową dali godzine po wybudzeniu sie po zabiegu. Zdziwilam się ale jak jesc zaczelam to az mi sie uszy trzesly :-) za to jak rodzilam corke to w tamtym szpitalu jakąś rozwodnioną warzywną zupe po porodzie dali. W dodstku byla zimna. Od tamtego czasu mam uraz do warzywnej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Oooooo dalas mi smaka na pomidorowke hmmn

No właśnie, nie mogłam się długi czas zmotywować i w końcu pare dni temu znalazłam sobie fajny trening jogi, i do tego ćwiczenia na wzmocnienie brzucha. I oczywiście syn w domu wiec pociągami i autami tez trzeba jeździć [emoji6]

wszystko mozna robic,poza użalaniem sie nad soba:) Joga to dobry pomysł,duzo spacerów i chodzenia,mało konserwantów i słodyczy:)

reklama
Do góry