reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie wybieglysmy z tematem za daleko
Ja wyszłam ze szpitala rano, a Synka urodziłam o 22:10 poprzedniego wieczoru. Wyszłam na własne żądanie, nie mogłam patrzeć na szpital po miesiącu spędzonym na patologii ciąży :/
Teraz mnie czeka pobyt około tygodniowy w styczniu 2018 roku i zabieg że znieczuleniem zewnątrzoponowym.
Zabieg związany z ciąża.??

reklama
Już druga, no nie motywujecie [emoji12][emoji1] będę udawała ze tematu nie ma hahah

Patrzcie na test z przedwczoraj, gdyby nie beta to ledwo widać ta kreskę, chyba sobie za 2 tygodnie zrobię wyraźny pamiątkowy [emoji1]

1510398939-d146a56e2a78eb0c-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie,ze motywujące,ja przeszłam to dwa razy bez znieczulenia,drugi był lepszy i szybszy od pierwszego,trzeci raz bede próbowała zrobic tak samo.Bardzo ważna jest aktywność fizyczna do ostatnich dni przed porodem-to naprawdę pomaga.Koniec leżakowania i objadania sie:)

Wlasnie,ze motywujące,ja przeszłam to dwa razy bez znieczulenia,drugi był lepszy i szybszy od pierwszego,trzeci raz bede próbowała zrobic tak samo.Bardzo ważna jest aktywność fizyczna do ostatnich dni przed porodem-to naprawdę pomaga.Koniec leżakowania i objadania sie:)

No właśnie, nie mogłam się długi czas zmotywować i w końcu pare dni temu znalazłam sobie fajny trening jogi, i do tego ćwiczenia na wzmocnienie brzucha. I oczywiście syn w domu wiec pociągami i autami tez trzeba jeździć [emoji6]

Mi pomidorową dali godzine po wybudzeniu sie po zabiegu. Zdziwilam się ale jak jesc zaczelam to az mi sie uszy trzesly :-) za to jak rodzilam corke to w tamtym szpitalu jakąś rozwodnioną warzywną zupe po porodzie dali. W dodstku byla zimna. Od tamtego czasu mam uraz do warzywnej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Oooooo dalas mi smaka na pomidorowke hmmn

No właśnie, nie mogłam się długi czas zmotywować i w końcu pare dni temu znalazłam sobie fajny trening jogi, i do tego ćwiczenia na wzmocnienie brzucha. I oczywiście syn w domu wiec pociągami i autami tez trzeba jeździć [emoji6]

wszystko mozna robic,poza użalaniem sie nad soba:) Joga to dobry pomysł,duzo spacerów i chodzenia,mało konserwantów i słodyczy:)

reklama
Do góry