reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiedzą że teściowa się zaangażowała i wiedzą jakie są wydatki. Mi samej głupio jest ich o cokolwiek prosić. Miałam nadzieję że sami wyjdą z inicjatywą. Jedynie co to powiedzieli że mogą pożyczyć jak nam braknie. Wiedzą że są zaproszeni na wesele... Mam takie zdeżenie dwoch swiatow, tesciowej ktora na glowie staje zeby nam pomoc i rodzicow ktorzy mają wszystko gdzieś pomimo tego ze bez problemu mogli by pomoc... Czuje ze zawiodlam sie na nich i nie potrafie sobie z tym poradzic od srodka :(

Stres teraz nie wskszany
Zajmij wieksze mysli dzidzia narzeczonym
Nic nie poradzisz, a zapewne ty dasz wszystko twoim dzieciom
Tez nie mialam kolorowo ale jestem mam nadz mamusia wspaniala I oczywiscie zaplace za slub dzieci
Ty juz sie nie przejmuj!!!

reklama
A moja lekarka wczoraj powiedziała mi że po skończonym 14 tygodniu już nie trzeba brac bo między 13 a 14 dochodzi do przejęcia funkcji przez łożysko i mimo że jestem w 15 tygodniu zostały mi 3 tabletki powiedziała że jak chce to mam je wziąść do końca j potem już nie muszę kurde mam nadzieję , że wie co mówi
Ja brałam duphaston, ale w szpitalu mi mówili, że nie ma sensu po 14 tygodniu, przynajmniej w moim wypadku...
Ale jak masz wątpliwości, to najlepiej zadzwoń do lekarza - na własną rękę bym nie odstawiała...

0d1yrjjgtd95fou3.png

A moja lekarka wczoraj powiedziała mi że po skończonym 14 tygodniu już nie trzeba brac bo między 13 a 14 dochodzi do przejęcia funkcji przez łożysko i mimo że jestem w 15 tygodniu zostały mi 3 tabletki powiedziała że jak chce to mam je wziąść do końca j potem już nie muszę kurde mam nadzieję , że wie co mówi
Wiesz co moj lekarz juz 22.12 odstawil mi duphaston i zostawil tylko luteine. Mysle, ze teraz na wizycie 23.01 juz mi lutke tez odstawi, a to bedzie 16tc. Mysle, ze to juz jest vzas na piwolne odstawianie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Na pewno byś dała radę :) przy drugim było dużo łatwiej, niż tylko ze starszakiem. Sam fakt, że się sobą zajmą troszeczkę, dużo ułatwia. Starszy był sam, w pobliżu żadnych dzieci i on cały czas domagał się naszej uwagi. A teraz potrafią się bawić pół dnia i rodzice dla nich nie istnieją:)

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jednak jestem zbyt netwowa i zbyt perfekcjonalna [emoji6] Nie wyobraxam sobie dwoch maluchow.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dopiero nadrobilam [emoji3]

Dziewczyny jestescie niesamowite! M sie ani razu nie zapytal jak sie czuje, a tu zapytania od trzech osob [emoji7] Dziekuje! Nie ma to jak wsparcie innych ciezarowek [emoji8]

To jak w koncu wyszlo z ta grupa zamknieta? Do kogo mam napisac?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Bo faceci są inni :D nieprzejmuj się :) . Ja wam powiem , że też już się tak przyzwyczajilam do was że nie ma szans żebym chociaż przez godzinkę nie zerknela " co tam słychać " . Mamy na prawdę super grupe. Cieszę się bo rozmawiamy tutaj na różne tematy ,wspieramy "prostujemy "jak trzeba :) bardzo się cieszę , że jesteście:)

Bo faceci są inni :D nieprzejmuj się :) . Ja wam powiem , że też już się tak przyzwyczajilam do was że nie ma szans żebym chociaż przez godzinkę nie zerknela " co tam słychać " . Mamy na prawdę super grupe. Cieszę się bo rozmawiamy tutaj na różne tematy ,wspieramy "prostujemy "jak trzeba :) bardzo się cieszę , że jesteście:)
No fajna grupka nam sie trafila [emoji3] Ja tak mialam na listopadowkach 2011. Do yej pory mamy swoja grupe na fb i sie wspieramy [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja też się bardzo cieszę, że jesteście, że możemy porozmawiać bo w realu nie mam z kim pogadać, niestety nie mam żadnych bliższych koleżanek, jedyną osobą z którą mogę porozmawiać o ciąży i dziecku, moich obawach i całej reszcie jest M i Wy. Dziwnie by mi było jakbym miała teraz tak nagle nie wchodzić na forum i się odciąć. Żałuję tylko, że jesteśmy rozrzucone po całym kraju i nie tylko bo chętnie bym się spotkała już z maluszkami na plotki na żywo :)

Do góry