reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Marta97 mi też apetyt przeszedł. Waga stanęła w miejscu a galopowala do przodu w mega tempie. Wmuszam w siebie jedzenie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie :( ja jestem antyfb, a lubię z Wami pisać... Jak uciekniecie na fb, to zostanę sama :(

Ale wątek zamknięty jak najbardziej jestem za :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No ja właśnie też ...kiedyś miałam ale to nie dla mnie :D

Na mlodych mamach mielismy taki zamkniaty. Mielismy osobny watek do zdjec i do komentowania jak i pikantne rozmowy.Mysle ze to dobre rozwiazanie bo nie kazda z nas chce zeby bardziej osobiste spr.czytal ogol a jedynie zaufana grupa.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie. Popieram . Bo nigdy nie wiadomo kto to czyta , a np się nie ujawnia i się może okazać że sąsiadka jest "na bieżąco "a człowiek nawet o tym pojęcia nie ma haha . Już ostatnio się właśnie nad tym zastanawialam i czy czasem nie zmienić zdjęcia profilowego:D

Justme dobrze, że Cię Jeszce dziś przyjmie. Ja tez mam mózg ciążowy ;)

Ola ja tez mam 41 nr stopy, 173 i waze duuuzo więcej :) więc ja jestem duża kuleczka ;)

Dziewczyny na czym polega grupa zamknięta? Musialabym mieć aplikacje ściągnięta?
Ja mam 40,41 nr stopy☺️ wzrostu 178 a ważę 66,6 przynajmniej tyle było ostatnio u lekarza ☺️

Właśnie ja też się boję pisać tutaj takie prywatne rzeczy czy ktoś znajomy nie podczytuje a czasem łatwo skojarzyć np po różnych przeżyciach takich jak np moje które kiedyś opisywałam ze mała straciłam w 37 tygodniu

reklama
Dokładnie. Popieram . Bo nigdy nie wiadomo kto to czyta , a np się nie ujawnia i się może okazać że sąsiadka jest "na bieżąco "a człowiek nawet o tym pojęcia nie ma haha . Już ostatnio się właśnie nad tym zastanawialam i czy czasem nie zmienić zdjęcia profilowego:D
Sąsiadka jak sąsiadka. Ale nie uśmiecha mi się żeby np. moi uczniowie mnie ppdczytywali

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry