reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To co, ogarniać tą grupę? Chyba znalazłam gdzie. Potem linka i haslo wyślę na priv? czy każda ktora chce bedzie dawała tutaj znać żeby jej podesłać? Może będzie prościej, co?
Mamy jakieś kryteria? Kto dołącza?

reklama
A swoją drogą wyhaczyłam wczoraj sukienkę taką na wiosnę / lato, na pewno w nią wejdę później z 70zl na 15zl :) nie mogłam nie wziąć :D
1515579244-c6619a052f9811fb-aaaaaa.jpeg
1515579249-978ccbf243153897-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kuuostlcz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No proszę jaka ładna a pieniądze żadne za taka sukieneczke :)

Witajcie dziewczyny :) żeby was nadrobić to trzeba kilka godzin a i tak ciągle coś nowego dochodzi fajnie ale wszystko czytam :) mnie wczoraj nie było byłam w rozjazdach prawie cały dzień lekarze z tesciami i w ogole. U mnie już dziś 14 tydzień i 5 dzien jej leco ten czas jak szalony ale się bardzo cieszę z tego powodu :) ja też mam 155 cm i stopę 36/37 :D wiecie co od 3 dni czuje takie jakby smyranie od środka i raz miałam takie pukniecie wydaje mi się ze to juz to cudowne uczucie <3
Gratuluje ruchow u mnie na poczatku tez bylo smyranie a teraz wlasnie takie pukniecia szczegolnie po jedzeniu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry