Mi powiedziala polozna, ze po swietach wysla list z data i godzina, ale jeszcze nie dostalam, pewnie wyjdzie w polowie stycznia dopiero. Mam nadzieje, bo lecimy na tydzien do Mediolanu i wkurze sie jak bedzie akurat na ten czas, nienawidze przekladac wizyt.Wszystkie już miałyscie lub będziecie miały prenatalne? Ja na normalną wizytę ide 4 stycznia i pewnie dopiero wtedy umowie się na prenatalne. Jakoś wierzę, że będzie dobrze.[emoji6]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jola92
Fanka BB :)
Ja to samo! Została nam ogromna siatka słodyczy po swiętach i się zastanawialismy czy do porodu damy radę to zjeść, a teraz to nie wiem czy coś z tego zostanie do następnej wizyty bo co chwila coś jem A na wadze bilans cały czas 0, jestem w szoku że nawet po świętach udało mi się to utrzymaćWiecie dziewczyny odkąd przestały męczyć mnie mdlosci to zajadam się ciągle słodkim
Nowaja16
Ja przez mdlosci miałam -3kg ale teraz przez te slodkości pewnie już coś podskoczylo musze się zważyć a znasz już może plec?Ja to samo! Została nam ogromna siatka słodyczy po swiętach i się zastanawialismy czy do porodu damy radę to zjeść, a teraz to nie wiem czy coś z tego zostanie do następnej wizyty bo co chwila coś jem A na wadze bilans cały czas 0, jestem w szoku że nawet po świętach udało mi się to utrzymać
Nonkatoja
@Nowaja16 ja w pierwszej ciąży obzerałam się słodkim i na mięso nie mogłam patrzeć i wyszedł syn. Ale jak masz przeczucie na dziewczynkę to trzymam kciuki, żeby tak było.
Ja znowu stawiam na chłopaka. Choć jak mnie przeczucie myli to też się nie obrazę [emoji23]
Ja znowu stawiam na chłopaka. Choć jak mnie przeczucie myli to też się nie obrazę [emoji23]
Jola92
Nie jeszcze ja czuję chłopca bo mówię o dziecku w płci męskiej, moj mąż też mówi że czuje że będzie pierworodny. Za 4 tyg się pewnie dowiemyJa przez mdlosci miałam -3kg ale teraz przez te slodkości pewnie już coś podskoczylo musze się zważyć a znasz już może plec?
Nowaja16
Może i być chłopczyk tez się nie obrazę najważniejsze żeby było zdrowe i żebym w końcu została mama mam takie przeczucie może dlatego że wcześniej byłam w ciąży z córeczka@Nowaja16 ja w pierwszej ciąży obzerałam się słodkim i na mięso nie mogłam patrzeć i wyszedł syn. Ale jak masz przeczucie na dziewczynkę to trzymam kciuki, żeby tak było.
Jola92
Nie wiesz jak dużo czasu spędzisz w szpitalu? Wszystkie tu będziemy trzymać za Ciebie kciukiJakie dobre wiesci z wizyt super sie czyta.
Ja ze stresu latam ciagle do toalety...do jutra musze sie ogarnac, bo to moj ostatni dzien w pracy. Jeszcze tylko bal sylwestrowy i moge sie spakowac do szpitala.
reklama
Nowaja16
No to zobaczymy czy nasze przeczucia się sprawdza ja mam prenatalne 2 stycznia to będzie 13 tydzień i 4 dzień liczę ze coś juz lekarz ujrzy chociaż w pierwszej ciąży na tych pierwszych prenetalnych lekarz powiedział ze będzie chłopczyk a na polowkowych wyszła dziewczynkaNie jeszcze ja czuję chłopca bo mówię o dziecku w płci męskiej, moj mąż też mówi że czuje że będzie pierworodny. Za 4 tyg się pewnie dowiemy
Podziel się: