reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Po obiedzie czas na pierniczki :D zajadłam mdłości :D

p19u3e3ksv91xyeu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja zjadłam obiad, a teraz dwie mandarynki, ja już chyba jem z nudów [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wyobrażam sobie chodzić do pracy. U mnie pracowało się zawsze po 11 godzin. Tymczasem od kilku dni przychodzi godzina 15 i moje oczy same się zamykają. Zasypiam na jakieś pół godziny i nic nie umiem na to poradzić [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png

Margana, myślę że mdłości powinny minąć, zgaga nie wiem, mam nadzieję że minie ale pod koniec ciąży pewnie będzie znowu :/ Oby choć kilka miesięcy była ulga.

Miałaś problemy ze zgagą w poprzedniej ciąży? Albo przed ciążą w ogóle?
Znasz kogoś kto miał zgagę i mu minęło po 1 trymestrze? ;) Ech, łudzę się..
Na zgagę najlepsze są migdały ;)

Nie wyobrażam sobie chodzić do pracy. U mnie pracowało się zawsze po 11 godzin. Tymczasem od kilku dni przychodzi godzina 15 i moje oczy same się zamykają. Zasypiam na jakieś pół godziny i nic nie umiem na to poradzić [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja też nie pracuje od początku ciąży bo czułam się bardzo zmęczona...

Ja już jestem umówiona z siostrą, że ona mi będzie towarzyszyć bo po 1. Mój facet sie do tego nie nadaje i sam się do tego przyznaje więc nic na siłę :) tym bardziej, że wcale nie marzę o tym by patrzył na mnie w takim stanie :)
Kto co woli.
Mi nawet przez mysl nie przeszlo,ze moj Maz nie bylby ze mna. Wedlug mnie to bardzo meskie jak facet ma jaja i widzi jak sie rodzi dzieci.
Moj Maz wychwalal mnie ponad niebiosa po porodzie. Nasze zycie intymne jeszcze bardziej sie rozwinelo. Porod zblizyl nas jeszcze bardziej,a dziecko bylo naszym owocem milosci. Przeszlismy przez to we dwoje :blink:

Kto co woli ;-) ;)
Mi nawet przez mysl nie przeszlo,ze moj Maz nie bylby ze mna. Wedlug mnie to bardzo meskie jak facet ma jaja i widzi jak sie rodzi dzieci.
Moj Maz wychwalal mnie ponad niebiosa po porodzie. Nasze zycie intymne jeszcze bardziej sie rozwinelo. Porod zblizyl nas jeszcze bardziej,a dziecko bylo naszym owocem milosci. Przeszlismy przez to we dwoje. Uwazam,ze porod zbliza partnerow.

To dobrze ze maja paranoje na punkcie rodziny i dziecka poczętego inaczej za kilka lat byłoby u nas dokładnie tak jak w innych krajach Ze pierwsza wizyta po 12 tyg..

16udyx8di9hvrs5t.png
Jeżeli u nas wizyty były by po 12 tyg to chyba połowę ciąż nie miała by możliwości zakończyć się pozytywnie, wiele dziewczyn od początku przyjmuje progesteron dzięki czemu udaje się im utrzymać ciążę :) ciekawe jak tam mój groszek w czwartek podejrze czy wszystko oki :)

reklama
Do góry