reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Widać na dole brzuszek :) zaokrągla się [emoji16] rzadko zdarza się by kobiety pokazywały sobie brzuchy z nadzieja, że druga powie "urósł Ci brzuch" [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
W tym wypadku bardzo fajne są takie spostrzeżenia :D

p19u3e3ksv91xyeu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Moja lekarka straszy, że od stycznia wizyty co miesiąc [emoji33] nerwy mnie zjedzą wtedy [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja na swoją drugą czekałam 3 tyg, a jak na tej wizycie okaże się, że wszystko ok to też co 4 tyg nie wiem jak ja to przeżyje [emoji26] ale z drugiej strony zamiast kasy na wizytę można odkładać dla dziecka na ubranka :) więc tym się pocieszam :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!
Trzymajcie się, Dziewczyny - odpoczywajcie dużo, obyśmy dotrwały do lipca wszystkie.

U mnie zapiernicz straszny, bo chcę się wyrobić z robotą przed świętami. A doba ma niestety tylko 24 godziny ;)

Mnie się te kosze podobają, ale raczej nie będziemy kupować. Nie opłaca się na kilka miesięcy. Jeszcze jakby miało kolejnemu dziecku posłużyć, to moooże... Odmalujemy łóżeczko na wiosnę i kupimy nowy materac. Coś muszę wykombinować do spania dla malucha na dół na dzień, bo nie będę co chwilę na górę do sypialni do niego latać ;) Ale jeszcze nie wiem co.
Na pewno nie będziemy mieć żadnych ochraniaczy, baldachimów i innych dodatków, bo to moim zdaniem tylko kurzołapy i przepływ powietrza zaburzają.

Zamówiłam na ostatnią chwilę kalendarz dla mamy. Co roku jej robię ze zdjęciami wnuków. Jakoś teraz zaspałam :/ Mam nadzieję, że dojdzie do piątku. Empik mi pokazał realizację na 29 grudnia, więc szukałam gdzie indziej :/ Dobrze, że wszystkie inne prezenty już mam :)

A mnie znowu powiedział, że wizyty co 3 tygodnie a pod koniec co 2 tygodnie i sobie pomyślałam, że wolałabym wizyty co miesiąc z racji tych kosztów każdej wizyty, jaka byłam jeszcze wtedy głupia [emoji14] Teraz się cieszę, że są co 3 tygodnie, bo nie wiem jak bym wytrzymała co miesiąc skoro te 3 tygodnie to już jest maskara.
Mój każe wybierać co 3 lub 4 tyg znając mnie jak znowu mnie zapyta to powiem to po 3 tyg poproszę [emoji23] a mój mąż to chyba zacznie jeszcze w weekendy pracować jak tak dalej pójdzie [emoji23]

Hej!
Trzymajcie się, Dziewczyny - odpoczywajcie dużo, obyśmy dotrwały do lipca wszystkie.

U mnie zapiernicz straszny, bo chcę się wyrobić z robotą przed świętami. A doba ma niestety tylko 24 godziny ;)

Mnie się te kosze podobają, ale raczej nie będziemy kupować. Nie opłaca się na kilka miesięcy. Jeszcze jakby miało kolejnemu dziecku posłużyć, to moooże... Odmalujemy łóżeczko na wiosnę i kupimy nowy materac. Coś muszę wykombinować do spania dla malucha na dół na dzień, bo nie będę co chwilę na górę do sypialni do niego latać ;) Ale jeszcze nie wiem co.
Na pewno nie będziemy mieć żadnych ochraniaczy, baldachimów i innych dodatków, bo to moim zdaniem tylko kurzołapy i przepływ powietrza zaburzają.

Zamówiłam na ostatnią chwilę kalendarz dla mamy. Co roku jej robię ze zdjęciami wnuków. Jakoś teraz zaspałam :/ Mam nadzieję, że dojdzie do piątku. Empik mi pokazał realizację na 29 grudnia, więc szukałam gdzie indziej :/ Dobrze, że wszystkie inne prezenty już mam :)
Ja nie mam prezentu dla męża jeszcze, muszę wkoncu w tym tyg wybrać się do Emipku bo chciałabym mu kupić Belfer na płycie bo mu się podoba :)

Wiecie co... Codziennie jestem Senna strasznie i codziennie badam sobie ciśnienie... I każdy dzień zaczynam od ciśnienia 90/60.. Normalnie zaraz zejdę.. Budzisz się i chcesz iść spać .. Dlatego u mnie kawa obowiązkowo

p19u3e3ksv91xyeu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry