reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dobrze, że nie mam pod ręką H&M bo źle by to się skończyło dla mojego portfela :p
Dlatego ja narazie działy dziecięce staram sie omijać [emoji16][emoji16] i ogólnie galerie handlowe [emoji39]
U mnie za to w pepco multum i pewnie tam bede kupowac ale lubie ubrania z lidla bardzo dobre jakosciowo sa.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

f2w39n7303c24ozn.png

To w dużej mierze zależy od dziecka, jeśli będziesz miała dziecko, któremu ciągle się ulewa to przebierasz naprawdę kilkanaście razy w ciągu dnia, jeśli trafi ci się dziecko, któremu się nie ulewa idzie tego zdecydowanie mniej :) mi też się podobają kołyski nawet myślałam żeby na początek kupić kołyskę do sypialni, ale fakt jest taki, że kołyska jest do max 5 msc bo później dziecko zaczyna się podnosić i jest obawa, że wypadnie, więc zbyt duży wydatek na taki krótki czas bo musimy doliczyć do kołyski materac, pościel, ochraniacze po bokach więc ja stawiam na łóżeczko i to napewno też nie będę inwestowała nie wiadomo ile bo pewnie około 1,5 roku kupię już zwykle łóżko dla dzieci i zrobię pokoik :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Moj tata ostatnio powiedzial ze bedzie mial zajęcie na wiosne...odnowienie kolyski. Cala moja trojka sie w nien wychowala a takze ja i moj brat

Nie wiem jak Wy kobitki, ale ja narazie przez to ciągle myślenie o tym, że jestem w ciąży i co z Maluchen w ogóle nie czuję, że za kilka dni Wigilia

f2w39n7303c24ozn.png
Ja tez nie czuje, ani mi sie nie chce sprzatac, ani gotowac. Najlepiej bym spala i lezala. Jeszcze chora jestem, wiec dodatkowo zaczyna mnie to wrecz denerwowac ze trzeba sie spiac i cos porobic.

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Moj tata ostatnio powiedzial ze bedzie mial zajęcie na wiosne...odnowienie kolyski. Cala moja trojka sie w nien wychowala a takze ja i moj brat

Jeżeli bym miała to jasne, że bym użytkowała ;) ale koszt 600 zł to dla mnie za dużo na te kilka miesięcy :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry