reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Olaaa7 a co ile kazał ci robić odczynnik combsa? Bo z tego co pamiętam to macie konflikt
Tak ja mam minus a M ma plus ale póki co nie kazał nic robić, powiedział, że przy pierwszym dziecku nie ma praktycznie ryzyka, dostanę tylko po porodzie zastrzyk z immunoglobuliny i to chyba tylko wtedy jeśli okaże się, że dziecko ma grupę krwi taty.

reklama
No tych co pies nosił to maleństwu na pewno bym nie dała :-D:-D:-D Myślałam o tych nieodpakowanych ale znając życie jak wejdę do Pepco na dział niemowlęcy to wyjdę z nowymi ładniejszymi :D
Oj w pepco jest mnóstwo [emoji16] z Myszka Micki i świąteczne [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
To bardzo szybko zakupy, ale tak naprawdę czy aż tak dużo trzeba? Dzidzia szybko rośnie, mojego kuzyna żona tyle rzeczy nakupiła dla malucha, że 80% z tego co kupiła to nawet nie zdążyła założyć małej bo ona już wyrosła z tego :D A co preferujecie kołyskę czy łóżeczko? Bo mi to bardzo kołyski się podobają! :p:p:);)
To w dużej mierze zależy od dziecka, jeśli będziesz miała dziecko, któremu ciągle się ulewa to przebierasz naprawdę kilkanaście razy w ciągu dnia, jeśli trafi ci się dziecko, któremu się nie ulewa idzie tego zdecydowanie mniej :) mi też się podobają kołyski nawet myślałam żeby na początek kupić kołyskę do sypialni, ale fakt jest taki, że kołyska jest do max 5 msc bo później dziecko zaczyna się podnosić i jest obawa, że wypadnie, więc zbyt duży wydatek na taki krótki czas bo musimy doliczyć do kołyski materac, pościel, ochraniacze po bokach więc ja stawiam na łóżeczko i to napewno też nie będę inwestowała nie wiadomo ile bo pewnie około 1,5 roku kupię już zwykle łóżko dla dzieci i zrobię pokoik :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry