reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mysle ze na 100% nie ma szans między 70-80% może lekarz powiedzieć oczywiście jak makuch się ułoży odpowiednio

16udyx8di9hvrs5t.png
W sumie to może mi nawet powiedzieć na te 70-80% :) Przez tego mojego M już sama zaczęłam chcieć wiedzieć kto to będzie :p
Koleżanka, która rodziła 5 lipca br, czyli praktycznie tak jak ja mam termin i miała pierwsze prenatalne 2 stycznia dowiedziała się, że będzie miała córkę na 80% i się sprawdziło :) Tyle, że to 2 tygodnie różnicy między nami.

reklama
Dziewczyny kiedy planujecie robić jakieś większe zakupy? Ja bym już coś pokupowała ale wiem, że to trochę za wcześnie jeszcze.

Dziewczyny kiedy planujecie robić jakieś większe zakupy? Ja bym już coś pokupowała ale wiem, że to trochę za wcześnie jeszcze.

Ja mam 4.01 prenatalne jeżeli będzie wszystko Ok to już sobie zacznę kupować jakieś bodziaki bo tego najwiecej trzeba a zaczynaja się wyprzedaże wiec liczę na dobre ceny i rzeczy na lato

16udyx8di9hvrs5t.png

Jeju dopiero wstalam.....ale i tak sie nie wyspalam bo budzilam sie 2 razy przez glupie sny.

Ola maluch mial 4.2 cm dokladnie chyba 42,89mm a musi miec miminum 4.5cm . a tak to obejrzal wszystko. Raczki sa nozki sa i kosc nosowa też,została zmierzona.

Kinga trzymaj sie maluch twoj to wojownik przetrwa i ta burze.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju dopiero wstalam.....ale i tak sie nie wyspalam bo budzilam sie 2 razy przez glupie sny.

Ola maluch mial 4.2 cm dokladnie chyba 42,89mm a musi miec miminum 4.5cm . a tak to obejrzal wszystko. Raczki sa nozki sa i kosc nosowa też,została zmierzona.

Kinga trzymaj sie maluch twoj to wojownik przetrwa i ta burze.

A termin porodu też Ci wyliczyli na tych badaniach? Ile zdjęć Ci wydrukowali?

Tak z usg mam pozniej niz z om. Ale nie martwi mnie ta roznica bo u mnie dzieciaki tez zawsze miały rozbieżnośc

Mnie z OM wychodził na 9 lipca, z pierwszego usg na 10 lipca a z drugiego na 5 lipca :)
Twoj maluch szybko goni.. Hi hi u mnie maluchy sie rodzily 51 cm najdluzszy. Lekarz powiedzial ze wszystko ok. Nie ma jakos nieprawidlowosci. Porownal te usg ze srody wtedy malych mial 3.8 cm czyli rosnie a to najwazniejsze i sersuszko bilo tetno 167.

reklama
Kinga30 trzymajcie się mocno, już tyle przeszliscie, będzie dobrze

U mnie wczoraj dzidzia miała ponad 5 cm a w czwartek kazał mi przyjść do szpitala, zrobi mi prenenrtalne po pracy :)

Do góry