reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny wreszcie jestem po badaniach i zakupach. Mam juz wszystkie prezenty, tylko kasy zero [emoji53]
Jade do domku cos zjesc i do przedszkola.

Mam nadzieje, ze z Gosia wszystko dobrze.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Plamić nie plamiłam ale miałam mocny ból brzucha przez pół godziny i dlatego trafiłam do szpitala. Tam okazało się że krwiak. Lekarz pokazywał mi na szybko na usg ale był dosyć spory i lekarz powiedział że może zagrażać. Na obchodzie zapytałam się lekarza o wielkość to stwierdził że co to zmieni i se poszedł dalej więc się nie dowiedziałam a po wypis mam się zgłosić dopiero w środę. Lekarze w szpitalu w moim mieście to porażka i nie chce tu rodzić. W środę idę do mojego lekarza, mam nadzieję że się zmniejszy albo przynajmniej nie urośnie
Ja to cały czas plamie, niby krwiak nie duży, ale pani doktor moja mówi, że ma prawo się jeszcze oczyszczać. Ja mam przy ujściu zewnętrznym na tylnej ścianie macicy

Dziewczyny zajęłam się gotowaniem, znalazłam pomys i już kończę gotować barszcz ukraiński :)
A najlepsze jest to że patrzę na zegarek a tu już po 12, zjemy ogarnę się i oczywiście małego i do lekarza no i po wyniki muszę podjechać po drodze

Dziewczyny możecie coś powiedzieć o foteliku BeSafe Izi Go i Maxi Cosi Pebble Zainteresował mnie tez Izi Go tylko nie bardzo znam tą firmę.

Do wszystkich panikar:)
Czy któraś z was myśli (lub używała) detektora tętna płodu?

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i sama umieram bo mam jutro:)

Trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę :) Ja mam w środę prenatalne i umieram ze stresu podwójnie :p
Co do detektora nie słyszałam, żeby jakaś mamusia używała.

Ja nie używałam nigdy, ale zawsze na forum w poprzednich moich ciążach ten wątek się pojawiał ;) Z tego, co pamiętam, to dziewczyny pisały, że tym detektorem wcale nie tak łatwo wykryć tętno i można nieźle sobie stracha napędzić niepotrzebnie. Podobnie jak z czujnikami oddechu dla urodzonego już dziecka.

Jak się maluch zacznie ruszać, to łatwiej jest na ruchy zwracać uwagę :)

reklama
Do góry