reklama
kinga30
Fanka BB :)
Ja to cały czas plamie, niby krwiak nie duży, ale pani doktor moja mówi, że ma prawo się jeszcze oczyszczać. Ja mam przy ujściu zewnętrznym na tylnej ścianie macicyPlamić nie plamiłam ale miałam mocny ból brzucha przez pół godziny i dlatego trafiłam do szpitala. Tam okazało się że krwiak. Lekarz pokazywał mi na szybko na usg ale był dosyć spory i lekarz powiedział że może zagrażać. Na obchodzie zapytałam się lekarza o wielkość to stwierdził że co to zmieni i se poszedł dalej więc się nie dowiedziałam a po wypis mam się zgłosić dopiero w środę. Lekarze w szpitalu w moim mieście to porażka i nie chce tu rodzić. W środę idę do mojego lekarza, mam nadzieję że się zmniejszy albo przynajmniej nie urośnie
Agatka29
Dziewczyny zajęłam się gotowaniem, znalazłam pomys i już kończę gotować barszcz ukraiński
A najlepsze jest to że patrzę na zegarek a tu już po 12, zjemy ogarnę się i oczywiście małego i do lekarza no i po wyniki muszę podjechać po drodze
A najlepsze jest to że patrzę na zegarek a tu już po 12, zjemy ogarnę się i oczywiście małego i do lekarza no i po wyniki muszę podjechać po drodze
Oby Ci się jak najszybciej oczyścił ja dopiero w środę na wypisie zobaczę gdzie i jak duży byłJa to cały czas plamie, niby krwiak nie duży, ale pani doktor moja mówi, że ma prawo się jeszcze oczyszczać. Ja mam przy ujściu zewnętrznym na tylnej ścianie macicy
kinga30
Mam nadzieję, bo już to sporo trwa, ale ja w poprzednich ciążach też długo plamilamOby Ci się jak najszybciej oczyścił ja dopiero w środę na wypisie zobaczę gdzie i jak duży był
olaaa7
Trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę Ja mam w środę prenatalne i umieram ze stresu podwójnieDo wszystkich panikar
Czy któraś z was myśli (lub używała) detektora tętna płodu?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i sama umieram bo mam jutro
Co do detektora nie słyszałam, żeby jakaś mamusia używała.
Do wszystkich panikar
Czy któraś z was myśli (lub używała) detektora tętna płodu?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i sama umieram bo mam jutro
Ja nie używałam nigdy, ale zawsze na forum w poprzednich moich ciążach ten wątek się pojawiał Z tego, co pamiętam, to dziewczyny pisały, że tym detektorem wcale nie tak łatwo wykryć tętno i można nieźle sobie stracha napędzić niepotrzebnie. Podobnie jak z czujnikami oddechu dla urodzonego już dziecka.
Jak się maluch zacznie ruszać, to łatwiej jest na ruchy zwracać uwagę
reklama
Podziel się: